На Хустщині працівники ВДАІ радились із представниками громадськості

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На Хустщині працівники ВДАІ радились із представниками громадськості

На Хустщині працівники ВДАІ провели «круглий стіл» з активістом Майдану,  автомайданівцями та лідером Дорожнього контролю «Закарпаття » Ігорем Борисовим

Днями «круглий стіл» в Хустському міськвідділі міліції розпочався з вшанування хвилини мовчання за померлими Небесної сотні на Майдані у Києві. Мета зустрічі присутніх –  змінити негативну думку громадськості про службу ВДАІ.

В першу чергу піднімалися такі питання, нетверезі водії, порушення правил паркування, нетактовна поведінка інспекторів ДАІ, хабарництво, та були визначені конкретні заходи, які будуть проводитися спільно для їх вирішення.

Активно співпрацювати з даішниками будуть і автомайданівці. Лідер автомайдану Закарпаття Юрій Угрин зазначив, що ця професія вже давно скомпрометована.  І тільки спільними зусиллями можна покращити імідж працівників інспекції, а керівник  дорожнього контролю Ігор Борисов також зауважив: провокувати працівників ДАІ ніхто не збирається. Мета всіх присутніх –  змінити думку про дорожню службу. А для цього їм потрібно перш за все змінити свою поведінку, та що такі зустрічі із правоохоронцями будуть проводитися і надалі.

Начальник ВДАІ з обслуговування м.Хуст та Хустського району Іван Ізай, каже, що міліція прикладе всіх зусиль, щоб ситуацію на дорогах змінити.

 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

На березі річки Ріка виявлено тіло невідомої людини

reka_tisa

На березі річки Ріка виявлено тіло невідомої людини

Місцевий житель повідомив правоохоронців про те, що ним на березі річки Ріка, яка протікає через м. Хусті було виявлено бездиханне тіло чоловічої статі віком біля 55-60років.

На місці події разом з начальником міліції Василем Турдай виїхала і слідчо-оперативна група. Правоохоронцями було встановлено прикмети небіжчика. Ріст 160-165 см, обличчя овальне, волосся коротке чорне, очі карі, одягнений в коричневу куртку сині джинси, синій светр в полоску, резинові чоботи, без ознак насильницької смерті. Вживаються заходи по встановленню особи небіжчика. Для встановлення причини смерті тіло  направлено на розтин в прозектуру Хустської районної лікарні.

Шановні громадяни! Якщо по наданим прикметам впізнали людину, просимо негайно інформувати міліцію за контактним телефоном «102».

 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС