Працівники Хустського МТЦ провели пасхальну благодійну акцію

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Працівники Хустського МТЦ провели пасхальну благодійну акцію

 

У переддень Великодня працівники Хустського міського територіального центру провели благодійну акцію. Самотні літні люди, які перебувають на обліку в МТЦ, отримали в подарунок продуктові набори  та пасхальні коржі.  Під час зустрічі з підопічними, виконувачка обов’язків директора терцентру Анжела Соболь-Лавренко, вивчала проблеми та умови проживання самотніх пенсіонерів.

– Майже усім нам, самотнім людям потрібна підтримка в повсякденному житті, особливо сьогодні, коли для багатьох із нас основним джерелом існування залишається пенсія, – зазначила одна з підопічних центру,  дев’яностодворічна Антоніна Бітунова.

Загалом 17 квітня подарунки отримали 245 хустян. Багато хто зі стареньких приймав великодні набори зі сльозами вдячності на очах, адже коштів на придбання продуктів хронічно не вистачає, а відсвяткувати Пасху хочеться належно…

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Пам`ятаючи слова Спасителя: «Те, що ви зробили одному з менших оцих, ви зробили мені», хочемо, щоб найнезахищеніші верстви населення відчули радість життя і підтримку з боку керівництва міста, – наголосила керманича міського ТЦ, – адже як приємно бачити усмішки на обличчях підопічних!

 

Леся Медвідь

Залишити коментар