Хустську РДА офіційно очолив Іван Рогач

3876

29 квітня відбулося офіційне представлення нового голови Хустської районної державної адміністрації – Івана Рогача

“Інавгурація” проходила  у сесійній залі Хустської райради. У заході взяли участь голова Хустської районної ради Василь Губаль, депутатський корпус району, працівники апарату, керівники структурних підрозділів, управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, правоохоронних та контролюючих органів, селищного та сільських голів, керівники організацій, підприємств, громадських та політичних партій району.

Представив новопризначеного очільника Хустщини  в.о. голови Закарпатської облдержадміністрації Андрій Сербайло. Він ознайомив присутніх з розпорядженням виконувача обов’язки Президента України, Голови Верховної Ради України О. Турчинова від 24.04.2014 №755/2014-рп «Про призначення І.Рогача головою Хустської районної державної адміністрації Закарпатської області» та наголосив на головних завданнях, які наразі стоять перед владою.

    Хочу зазначити, що Іван Юрійович має великий досвід роботи на виробництві, тривалий час займався громадською діяльністю. Маю надію, що  чималий багаж практичних знань, здобутий новим керманичем РДА, дасть йому, спільно з органами місцевого самоврядування, районним корпусом депутатів, вирішувати ті нагальні проблеми сьогодення, які нажаль існують в районі. Бажаю Івану Рогачу виправдати довіру територіальної громади Хустщини, – зазначив в.о. голови облдержадміністрації.

          До привітань з призначенням нового голови районної державної адміністрації приєднався й голова Хустської районної ради Василь Губаль, який підкресив, що   готовий до плідної співпраці, заради розвитку та процвітання  рідної Хустщини.    

        У свою чергу, Іван Рогач висловив подяку за високу довіру, яку висловило йому керівництво держави та області. Підкреслив, що  розуміє всю відповідальність покладену на нього та закликав до тісної співпраці та підтримки територіальні громади, громадськість та депутатський корпусу району.

Хустська районна рада

коментарі 4

  1. Чет написав(ла):

    Просто цікавість: що за прапор поруч із національним позаду цих двох невідомих?
    На ньому ще нарцис фігурує…

  2. marinashtefuca написав(ла):

    З нарцисом? Видно, самопроголошений прапор Хустського району 🙂

  3. Чет написав(ла):

    дюже оригінально!

  4. marinashtefuca написав(ла):

    Ой, Вітя, ти кращий детектив, ніж Шерлок Холмс) Я навіть на прапор раніше увагу не звертала) Молодець! Буду в черговий раз у РДА, обов’язково спитаю, що то таке)

Залишити коментар