“Калейдоскоп” відсвяткував першу річницю діяльності

7jE9HDcGw5w

“Калейдоскоп”  відсвяткував першу річницю діяльності

Усі ми родом з дитинства. А звідки воно починається? Можливо, з першої маминої колискової чи яскравої, з кольоровими малюнками  книжки казок, чи з першого візиту в дитячий садок…. А, можливо, дитинство починається  з “Калейдоскопу”. Так, саме з центру розвитку родини під навою “Калейдоскоп”, який цими днями відсвяткував першу річницю діяльності в нашому місті.

Першою ластівкою на Хустщині стало відкриття два роки тому такого цікавого закладу в смт. Вишково, ідейними натхненницями й засновницями якого стали Вікторія Імре та Ірина Федько. Новизна занять, креативність й позитив колективу центру завоювали прихильність не тільки молодих мам з Вишкова, а й із сусідніх сіл та районного центру. Тож “Калейдоскоп” почав розширювати свою географію, і рік тому його філіал з”явився в Хусті.  

184qQmw8Rko
Метою відкриття центру є гармонійний розвиток дитини. Заняття, під час яких панує тепла родинна атмосфера, проводяться разом із мамами, тому малеча безпосередньо  відчуває безпеку та батьківську любов. Вони тривають одну годину йспрямовані на загальний, фізичний, музичний та творчий розвиток маленької особистості. Цікаво, що мова викладання – українська, угорська чи англійська – обирається відвідувачами за бажанням.

NGcR-quyTMA
Двері “Калейдоскопу” широко відкриті для діток  від 6 місяців  і до шкільного віку. Адже саме в такому ранньому віці дуже важливо надатималечі як – найбільше корисної інформації і зробити це так, щоб вона сама хотіла її сприймати та пізнавати. Познайомившись з “Калейдоскопом”, у майбутньому  діткам  буде легше адаптуватися  в садочках, школах і в різних колективах загалом.

Також у центрі постійно проводяться сімейні свята, в яких беруть  участь усі члени родини та друзі.Тож кожен дорослий має можливість забути на кілька годин про щоденні турботи, відчути себе дитиною та потрапити в Світ казок і чарівництва.

 

Богдана КЛЕКНЕР            
 

Залишити коментар