Раніше судимий хустянин отримав подарунок від міліціянтів

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Раніше судимий хустянин отримав подарунок від міліціянтів

За ініціативи начальника Хустського МРВ КВІ відділу державної патеніціарної служби України в Закарпатській області підполковника внутрішньої служби Сергія Бондарчука  судимий житель Хустщини отримав на день народження в подарунок – паспорт громадянина України.

Під час розмови з новоспеченим громадянином України стало відомо, що на злочинний шлях він став у свої 15 років іще з одним односільчанином. Юні «тимурівці» замість допомогти людям, вирішили їх обкрасти. Першою їхньою спільною «справою» стала крадіжка у приватному будинку. Під час проведення оперативно-розшукової діяльності «тимурівський» слід взяли правоохоронці, а потім суд, каяття та вирок.

За свій перший злочин Ігору судом було призначено покарання у вигляді 3-х років позбавлення волі, але враховуючи що він на той момент був неповнолітній законодавством передбачено відбування покарання без позбавлення волі з іспитовим строком терміном на один рік.

На початку квітня Ігору виповнилося 17 років. З цією прекрасною датою начальник ГУ ДМС України в Закарпатській області Василь Суринець разом із лейтенантом внутрішньої служби Маряною Ізай вручили хлопцеві – паспорт громадянина України. 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар