Студентська молодь Хуста чистила Замкову гору

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Студентська молодь Хуста чистила Замкову гору

Весна – пора наведення ладу довкола себе, період великого прибирання. Однак, на жаль, візитківка міста над Тисою – руїни середньовічного замку, на сьогодні знаходяться у вкрай занедбаному стані, довкола купи бруду та мотлоху, залишені краянами та туристами ще з осені.

4(38)

xustskiy_zamok_10

Тож у середу, 2 квітня, активісти Закарпатського лісотехнічного коледжу, медичного коледжу «Монада», Закарпатського державного базового медичного коледжу, Карпатського інституту підприємництва, Хустського коледжу ТСО України та Хустського професійного ліцею  взяли участь у розчистці Замкової гори. Також у рамках екологічної акції молодь прибирала сміття довкола могили січових стрільців.Роботу курував заступник Хустського міського голови з комунальних питань Микола Аннишинець. У заході також взяли участь працівники МНС, ЖЕК-2, Водоканалу,Хустського ДЛГ, державного спецлісгоспу, управління освіти і науки Хустської міської ради.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Біля самих руїн замку та на території довкола залишків фортеці студенти зібрали кілька господарських мішків пластмасових пляшок, тарілок, стаканчиків, пляшок з-під пива, обгорток з-під солодощів, недопалків…  Зібране сміття було вивезено працівниками комунальних служб Хуста.

Марина Алдон

Залишити коментар