Останній дзвоник пролунав і для учнів з вадами слуху

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На Хустщині продзвенів шкільний дзвоник для вихованців спецшколи інтернату для дітей зі зниженим слухом

На дорослий шлях ступили 10 випускників Хустської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів, яка являється підшефним закладом міськвідділу міліції. Сьогодні їх вітали, нагороджували і попереджали – попереду справжнє недитяче життя. 

На це свято прийшло багато гостей, а зокрема міський голова Володимир Кащук, начальник сектору кадрового забезпечення міськвідділу міліції Володимир Вучкан та інші.

Останній дзвоник для випускників, шкільний бал, перші оцінки, перші сльози, перше кохання та розчарування,  все це пережили за десять років випускники школи –інтернат. Традиційно випускники передали ключ знань своїм молодшим наступникам, а першокласники їм подарували пам’ятні подарунки на згадку про рідну школу.

На святковій лінійці слова привітання лунали від директора інтернату Віктора Диленко, запрошених гостей, першої вчительки, класного керівника, батьків та самих випускників. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Директор школи Віктор Деленко вітаючи школярів, їх батьків та педагогічний колектив із завершенням навчального року, побажав дітям гарно провести канікули, щоб прийти у новий навчальний рік з новими силами і головне – з бажанням вчитися краще. А випускникам, для яких дзвінок став по справжньомуостаннім з впевненістю крокувати далі по непростому, але цікавому життю

 

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар