У Хусті за «круглим столом» зібрались правоохоронці

міліція

У Хусті за «круглим столом» правоохоронці та голова ОВК обговорювали питання про забезпечення безпеки проведення позачергових виборів Президента України

У зв’язку із складною ситуацією , яка склалася в Україні за ініціативою начальника міліції Василя Турдая разом із заступником міліції Михайлом Ігнатком ,начальником дільничних інспекторів міліції Василем Сливка, начальником сектору по охороні громадського порядку Віталієм Нодь, було проведено зустріч із головою ОВК №72 Юлією Дякун та секретарем Василем Скундзя.

Голова ОВК Юлія Дякун наголосила на безпеці приміщень для голосування та приміщень окружних виборчих комісій.

А ще одним із головних питань обговорювалась безпека виборчої документації. Транспортування бюлетенів, протоколів, списків виборців повинно бути здійснене, у тому числі, з використанням спецзасобів, для того щоб вони у безпечній формі, потрапили до місць призначення, не були ні викрадені, ні знищені

Правоохоронці повідомили, що ними розроблено план заходів щодо забезпечення правопорядку і громадської безпеки під час проведення передвиборної кампанії та виборів Президента України.

«Проводяться ретельні інструктажі особового складу, працівники націлюються на витримку, уникнення провокацій, ввічливе ставлення до громадян, особливо під час проведення передвиборної агітації, ужиття рішучих заходів для припинення протиправних дій, суворе дотримання законодавства України. До охорони виборчих бюлетенів та громадського порядку в приміщеннях дільничних виборчих комісій буде залучено весь особовий склад працівників міліції,  – каже її очільник Василь Турдай.

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар