У Хусті збирають продукти на потреби армії

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У Хусті збирають продукти на потреби армії

У вівторок, 24 червня, у супермаркетах «Вопак» та «Барва» «стартувала акція підтримки українських військовослужбовців. Волонтери просили мешканців міста поділитися з солдатами продуктами.

Добровольцями виступили  студенти Карпатського університету «Україна» та Закарпатського державного базового медичного коледжу.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-На жаль, як правило, більш щирими і охочими долучитися до доброї справи виступають пенсіонери, люди, м’яко кажучи, не найбагатші… Однак поволі кошики наповняються необхідним товаром, – розповіла одна з волонтерок, Оксана.

Слід зазначити, що ідея підтримки армійців виникла з руху у соцмережі, який згодом переріс у загальнодержавну акцію і тепер чимало охочих допомагають бійцям на передовій необхідними речами.

-Те, що ми пропонуємо купити для солдатів, – це перевірені досвідом продукти першої необхідності. Туди входять крупи, консерви, кава, чай, сіль, цукор, сухарі і тому подібне, – ділиться думками інша волонтерка Вікторія.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Після закінчення акції зібрані продукти активісти відправлять до Києва, а звідти їх відвезуть до найдальших точок, де знаходяться захисники нашої Вітчизни. 

Марина Алдон

Залишити коментар