Головний міліціонер області вирішував проблеми хустян

1402046969_10458130_714774991897746_6050180547872932955_n

Головний міліціонер області вирішував проблеми хустян

На прийом громадян до очільника обласної міліції Сергія Шаранича завітали громадяни з особистими проблемами та місцеві журналісти.

Першими звернулися колишні працівники міліції з питанням поновлення на роботі. Працівники ТОВ «УТОГ» прийшли подякувати за тісну співпрацю з правоохоронцями. Голова цього товариства пані Ірина каже, що завдяки проведеній профілактичній роботі з боку правоохоронців, вже останні пять років хулігани їхній клуб не турбують.

Сергій Шаранич поцікавився роботою товариства. Жінка розповіла, що вони завжди допомагають людям з вадами слуху. Пані Ірина розповіла, що в їхньому клубі числиться загалом 189 людей з вадами слуху. Вони завжди проводять масові заходи, разом відмічають день народження та інші святкування.

Також до очільника міліції звернувся приватний адвокат та житель Хустського району з особистих питань.

Осторонь не залишились і журналісти регіональної телекомпанії «Хуст». Їх цікавили такі питання, як боротьба з кишеньковими злодіями, притягнення до кримінальної відповідальності неповнолітніх, протидія незаконним заволодінням автомобілями, як захистити себе та своє майно від крадіїв. Також їх цікавила думка Сергія Шаранича щодо ситуації, яка склалася на сьогоднішній день в Україні. На всі питання полковник міліції дав вичерпні відповіді, а також, користуючись нагодою, привітав журналістів з їхнім професійним святом – Днем журналіста.

Після прийому громадян очільник УМВС провів підведення підсумків діяльності Хустського міськвідділу.

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар