Медики Хустщини відзначили професійне свято

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Медики Хустщини відзначили професійне свято

У середу, 11 червня, у конференц-залі Хустської районної лікарні відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника. Кращих фахівців галузі охорони здоров’я вітали міський голова Володимир Кащук, заступник голови районної ради Павло Гвоздянський, перший заступник голови Хустської РДА Іван Ковач,  начальник районного управління охорони здоров’я Володимир Поп, головний лікар Хустської РЛ Володимир Роман та голова Хустської районної організації профспілки працівників охорони здоров’я України Богдан Лужецький.

– Це свято людей благородної професії, які своєю щоденною невтомною працею готові прийти на допомогу в будь який час. Навіть сьогодні, коли ми знаходимось в цій святковій залі, десятки ваших колег стоять біля операційних столів, приймають поповнення, мчать у «швидких» на виклик…така ваша професія. Древні говорили: здоров’я — це ще не все, але все інше без нього нічого не варте. У день вашого професійного свята хотів би висловити усім вам слова щирої вдячності за сумлінну працю, служіння людям та побажати здоров’я, здійснення заповітних мрій, оптимізму й нових досягнень. Нехай життя дарує спокій та добро, тепло й щастя у ваших оселях, – наголосив міський голова Володимир Кащук.

З нагоди Дня медичного працівника міський голова Володимир Кащук вручив почесні грамоти Хустської міської ради Ганні Віцинській, Валентині Пилип, Василю Сливці,  Михайлу Волосу, Богдану Лужецькому та Василю Фречці.

Почесними грамотами Закарпатської ОДА відзначено Андрія Палінкаша, Василя Ладані та Анжеліку Рівіс. Грамоту Закарпатської обласної ради отримала Ольга Палінкаш.

Залишити коментар