На свято Трійці драгівчанин забив до смерті односельня

b4d599514b361b7d1e51cb1fc479777f

На свято Трійці драгівчанин забив до смерті односельня

За «гарячими слідами» правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного у жорстокому вбивстві в с. Драгово.

На святу Трійцю жителів гірського села Драгово облетіла страшна звістка, про вбивство їхнього односельця Василя, який був дяком у одному із храмів Драгова.

Про страшну подію родич померлого сповістив міліцію. До населеного пункту виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником міліції Василем Турдаєм, заступниками Іваном Хмарою та Василем Гричкою, особовий склад сектору карного розшуку та дільничні інспектори міліції.

На місці події стражі порядку встановили, що напередодні до Василя додому навідався раніше судимий 38-річний Михайло. Непроханий гість під дверима почав кричати та різними способами виманювати Василя з будинку, але чоловік на це не повівся. Михайло сильно розлютився та зрозумів, що з цього нічого не вийде, і вирішив до хати залізти через вікно.

Вже в оселі він почав бити господаря ногами по голові та по тілу, завдавши чоловікові смертельні удари, від яких той помер на місці. Дружину ж потерпілого Михайло вдарив так, що вона на деякий час втратила свідомість.

Коли батька убивали, двоє малолітніх дітей спали в іншій кімнаті. На щастя важка рука бузувіра малюків не зачепила. Після жорстокої розправи убивця втік у невідомому напрямку. У цей час до тями прийшла Василева дружина, яка побачила, чоловіка без ознак життя. Терміново до неї прийшов родич, який і викликав міліцію.

Злочинця разом із правоохоронцями шукав і весь актив села на чолі із сільським головою Михайлом Керитою. Уже через дві години, підозрюваного «вирахували». був Він спокійно спав у батька вдома. Вставши з ліжка, Михайло зробив ні в чому не винний вигляд, мовляв, навіть не здогадується, що від нього хочуть працівники МВС.  

Наразі слідчий міського відділу міліції встановлює основну причину страшного вчинку, адже між Михайлом і покійним Василем не було ніяких конфліктів.

Факт злочину ст. слідчим Василем Гомечко внесено відомості Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального Кодексу України, яке карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Підозрюваного затримано, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання міськвідділу міліції.

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар