Вело-ДТП на Хустщині: пенсіонер загинув, школярку травмовано

949197393

Вело-ДТП на Хустщині: пенсіонер загинув, школярку травмовано

У с.Велятино на одній із вулиць сталося ДТП з летальним наслідком, а у Хусті водій травмував школярку

На місці події правоохоронці встановили, що  в с. Велятино водій автомобіля марки «Дейво Ланос» рухаючись в напрямку с.Шаян не впорався з керуванням та допустив наїзд на 62-річного велосипедиста, який виїхав на головну дорогу. Від отриманих тілесних ушкоджень по дорозі в лікарню  чоловік помер. Висновок лікарів показав що водій автомобіля тверезий.

Того дня в м. Хуст на об’їзній дорозі житель м.Вінниця водій автомобіля марки Заз-Таврія не впоравшись з керуванням допустив наїзд на школярку-велосипедиста, яка в той час на велосипеді перетинала проїжджу частину автодороги. В результаті ДТП дівчинка з численними травмами поміщена на лікування до місцевої районної лікарні.

Під час огляду на ступінь алкогольного сп’яніння лікарі підтвердили, що в обох випадках водії тверезі. Дані автомобілі поміщені на арештамайданчик міського відділу міліції.

Наразі слідчі дані пригоди внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар