Хустська міліція відпрацьовувала розкриття злочинів у нічному місті

renessans-khust-original-4

Хустська міліція відпрацьовувала розкриття злочинів у нічному місті

Під час відпрацювання правоохоронці розкрили крадіжку, перевірили домашніх арештантів, виявляли п’яних водіїв тощо.

Згідно Доручення начальника міліції Василя Турдая у відпрацюванні взяло участь двадцять сім правоохоронців, а це: дільничні інспектори міліції, працівники державно-автомобільної служби, сектору карного розшуку, кримінальної міліції у справах дітей та сектором боротьби з незаконним обігом наркотиків.

Основною метою відпрацювання було попередження скоєння кримінальних правопорушень, розкриття вже скоєних злочинів, виявлення документування злочинів пов’язаних з незаконним обігом зброї, боєприпасів та наркотичних засобів та виявлення злочинців-гастролерів.

Під час проведення оперативно – профілактичного відпрацювання в м. Хуст правоохоронцями було затримано та доставлено на штраф майданчик міськвідділу міліції чотири одиниці транспортного засобу; оперативниками сектору карного розшуку перевірено дванадцять осіб, які представляють оперативний інтерес; перевірено трьох осіб, які перебувають під домашнім арештом та трьох осіб, які знаходяться під адміністративним наглядом; дільничними інспекторами міліції десятьох осіб притягнуто до адміністративної відповідальності та працівниками ВДАІ виявлено двох водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, а оперативниками сектору карного розшуку розкрито грабіж місцевої аптеки.

Василь Турдай переконаний, що такі відпрацювання є дуже ефектними. Тому нами, і надалі будуть проводитися оперативно-профілактичні відпрацювання в інших населених пунктах Хустщини.

 

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

На Хустщині «збирають» маковий урожай

WP_20140702_002

На Хустщині «збирають» маковий урожай

Під час оперативно-профілактичної операції «Мак-2014» правоохоронцями від населення зібрано 590 стебел маку.

Вже в котрий раз правоохоронцям від власників макових плантацій доводиться чути одне і теж пояснення, «що мак посаджений, для начинки в тісто».

Так, працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків в черговий раз у жительки одного із сіл Хустського району було вилучено 167 стебел маку, який ріс між овочевими культурами.

Громадянам  Хустщини  правоохоронці ще раз нагадують, що за незаконний посів маку передбачено кримінальну відповідальність за ст..310 Кримінального Кодексу України, санкція якої передбачає  штраф  від  ста до  п’ятисот  неоподатковуваних  мінімумів доходів  громадян  або  арештом  на строк до шести місяців, або  обмеженням волі на строк до трьох років.

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

За добу на Хустщині трапилось 6 ДТП

makeevka-12-1240158566

За добу на Хустщині трапилось 6 ДТП

Нещасний випадок на р. Тиса та дорожньо-транспортні пригоди у яких травмувались мотоциклісти.

Каретою швидкої допомоги з річки Тиса в алкогольному стані, було доставлено 26-річного жителя Хустщини, який мало не втопився у річці. На місці події правоохоронці встановили, що що молодий чоловік купаючись у Тисі з необережності захлиснувся водою. Медики приклали всіх зусиль, щоб врятувати молоду людину. Наразі чоловік лежить в лікарні, а загрози життю та здоров’ю немає.

За добу на Хустщині правоохоронцями було зареєстровано шість дорожньо-транспортних пригоди, у двох з яких доставлено травмованих мотоциклістів. Аварійну добу відкрив 23-річний житель Хуста. Не впоравшись з керуванням хлопець допустив наїзд на електроопору. Юнак знаходиься під пильним оком лікарів. Через деякий час медики рятували іншого 25-річного жителя Хустщини, який у стані алкогольного сп’яніння не впоравшись з керуванням разом із своєю пасажиркою зїхав в кювет. Наразі пасажирка та власник скутера з численними травмами знаходяться на лікуванні. А також у районі сталося і інший ряд дорожньо-транспортних пригод, у яких на щастя тільки були пошкоджені автомобілі, а водії залишилися живими та неушкодженими.

Начальник міліції Василь Турдай коментує, що після відповідних перевірок винних буде притягнуто як до кримінальної так, і до адміністративної відповідальностей, а самих водіїв просить бути обережними за кермом.

 

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС