Священики у Хусті свого наймита застали за скоєнням «смачного» злочину

2

Священики у Хусті свого наймита застали за скоєнням «смачного» злочину

Надавши притулок у своєму будинку,  священнослужителі застали його під час крадіжки їжі.

Близько року раніше судимий місцевий житель прибився до «Духовного колегіуму». Духовні отці пожалівши бідолагу, надали йому притулок та харчі, а йому за це потрібно було робити роботу про яку вони його просили. Майже за рік священнослужителі звикли до чоловіка, і почали потрохи йому довіряти. 44-річний Іван пішов від них на сезонні роботи. Але час від часу навідував своїх нових друзів. Священики завжди з ним розмовляли та пригощали харчами, але уже ночувати йому не дозволяли.

Як, одного вечора священики почули стук розбитого скла на приміщенні кухні. Вони  вирішили подивитися, що сталось. Великим здивуванням, для них було те, що вони побачили п’яного «старого» знайомого, який з холодильника ставив тарілки з їжею в поліетиленовий кульок. На прохання священнослужителів поставити на місце їжу чоловік взагалі не реагував. Вийшовши з приміщення пішов у невідомому напрямку.

Про випадок, який стався в колегіумі священики повідомили головного пароха. Про прикрий вчинок парох повідомив міліціонерів.

На місці події члени слідчо-оперативної групи оглянули приміщення, провели подворове опитування сусідів та опитали і самих жителів колегіуму.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до «смачного» злочину, причетний раніше судимий, місцевий житель, а на яку покуту заслуговує злодій – вирішить суд.

 

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар