У Хусті в ДТП постраждав пішохід

10494824_676954115714015_769292714507954894_n

У Хусті в ДТП постраждав пішохід

Потерпілий переходив дорогу у невстановленому місці й опинився під колесами мікроавтобуса «Фіат».

Правил дорожнього руху слід неухильно дотримуватись усім учасникам дорожнього руху, і автомобілістам, і пішоходам. У цьому на власному гіркому досвіді переконався 51-річний житель села Н.Селище Хустського району.

У Хустський міськвідділ міліції по телефону “102” надійшло повідомлення з приймального відділення Хустської райлікарні про те, що до них доставлено травмованого в ДТП чоловіка з діагнозом: відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеню. Потерпілого помістили в реанімацію, а працівники міліції стали з′ясовувати, за яких обставин людина так тяжко травмувалася.

Слідчо-оперативна група встановила, що ранкової пори в м.Хуст сталася ДТП. 23-річний водій мікроавтобуса “Фіат Дукато”, рухаючись по вул.Корятовича в м.Хуст,   не впорався з керуванням та скоїв наїзд на пішохода, згаданого 51-річного жителя Н.Селища. Останній переходив проїжджу частину дороги у невстановленому місці.

За життя травмованої людини борються лікарі. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Хустського МВ УМВС. Експертиза засвідчила, що водій «Фіата» був  тверезий. Обставини хустської автопригоди з′ясовуються.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Залишити коментар