На Хустщині під колесами трактора загинув чоловік

IMAG0592

На Хустщині під колесами трактора загинув чоловік

Трактор, яким керував 57-річний тракторист перекинувся, внаслідок чого чоловік помер на місці.

IMAG0588

Правоохоронці встановили, що чоловік керуючи трактором, який був завантажений дровами, при маневрі поворот перекинувся.

IMAG0591

Нещасний випадок виявися фатальним, для чоловіка. Від отриманих травм тракторист помер на місці, а правоохоронці встановлюють причину та проводять перевірку.

IMAG0593

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

Діалог з платниками Хустщини на семінар-нараді

DSC01501

Діалог з платниками Хустщини на семінар-нараді

Подання звітності в електронному вигляді, виправлення помилок у податковому розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку і сум утриманого з них податку – було темою обговорення на семінарі-нараді, проведеного фахівцями Хустської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області для платників міста та району.

У ході зустрічі перший заступник начальника Хустської ОДПІ Володимир Пасічник відмітив, що Президентом України підписано закон про зміни до Податкового кодексу України, які набули чинності 3 серпня та наголосив на основних принципах Концепції реформування податкової системи України, яку було презентовано на засіданні Кабінету Міністрів України 6 липня поточного року.

Фахівці інспекції поінформували учасників семінару про нюанси подання податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку і сум утриманого з них податку. Також поінформували й про основні помилки, які найчастіше допускаються платниками.

Також у ході зустрічі обговорювали питання електронної форми звітування. Як відмітили на семінарі, платники позитивно сприймають інновації, адже активно користуються електронними сервісами, які пропонують органи  доходів і зборів. Про це свідчить постійне зростання звітності, поданої в електронному вигляді. На сьогодні ця частка складає – 95%.

У підсумку фахівці інспекції надали відповіді на численні питання платників, які виникають в ході повсякденної роботи.

За матеріалами Хустської ОДПІ

Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

У Хусті відкрився новий магазин для школярів

image4

У Хусті відкрився новий магазин для школярів

7 серпня в Хусті відбулося відкриття магазину шкільного приладдя «Гуртовня. Іграшки та канцтовари». Асортимент крамниці нараховує більше двох тисяч найменувань учнівських товарів. Це як зошити, ручки, щоденники, так і ранці та речі для дитячого дозвілля.

image2– На сьогодні канцелярські товари можна сміливо віднести до предметів першої необхідності для учнів та офісних співробітників. Адже в побуті нас оточує маса речей, якими користуємося щодня: ручки, зошити, блокноти, папір, олівці, лінійки, папки, – розповідає власниця магазину-гуртівні Анастасія Кордош. – Асортимент ми підбирали, враховуючи потреби кожного члена сім’ї, але все ж більш акцентуємо увагу на дітях. Цікавинкою в нас будуть постійні розіграші подарунків. Зокрема в день відкриття кожен, хто придбає товар на суму більш, ніж 50 гривень, отримує споживацьку карточку для знижок на 5%. Також у нас буде багато акцій. У лотерею розігруватимуться ранці, а 20 вересня для тих, хто зробить покупку на більш ніж 500 гривень, випаде нагода виграти велосипед.

image3

З нагоди свята, власниця та персонал крамниці запропонували гостям цікаву розважальну програму, на діток чекали як солодкі подарунки, так і безліч приємних несподіванок, святкові знижки на товари, щирі посмішки і різнобарвні повітряні кульки.

Завітати у «Гуртовню. Іграшки та канцтовари» можна за адресою: м. Хуст, вул. Духновича, 3-А (біля «Городка»).

image