На Хустщині згоріло сіно та пішохід потрапив під колеса авто

сіно

На Хустщині згоріло сіно та пішохід потрапив під колеса авто

Вогонь знищив сіно на дві тисячі гривень, а в ДТП постраждав літній пішохід.

Язики червоного полум’я знищили майже дві тони сіна. Наразі матеріаліні збитки становлять близько двох тисяч гривень, та на щастя від полум’я вогню ніхно не постраждав.

Міліціонери отримали повідомлення про ДТП, яка сталася на автодрозі Мукачево –Рогатин Хустського району. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції.

Правоохоронці встановили, що потерпілим виявився пішохід віком біля 70років, а причетним до дорожньо-транспортної пригоди виявився 50-річний водій Рахівщини.

Під час освідчення медиками на стан алкогольного сп’яніння – водій тверезий.

Автомобіль доставлено на арешт майданчик Хустського міськвідділу міліції, а правоохоронці встановлюють особу потерпілого. Триває слідство.

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

У Хусті волонтери розмалювали автомобільний міст. Під час акції травмовано 10-річного хлопчика

1409050085_012_49371-

У Хусті волонтери розмалювали автомобільний міст. Під час акції травмовано 10-річного хлопчика

Працівниками ВДАІ спільно з оперативниками сектору карного розшуку на Хустщині, було знайдено водія, який збив дитину

10-річний школяр під час розмалювання мосту оступився, де вдарився у проїжджий автомобіль.

До приймального відділення районної лікарні за медичною допомогою звернувся 10-річний школяр, одного із сіл Хустського району. Після медичного огляду медики залишили дитину на лікуванні, а тим часом правоохоронці встановлювали причину отриманих тілесних ушкоджень у школяра.

Правоохоронцями було встановлено, що напередодні Дня Незалежності  школяр взяв участь у розмалюванні річкового мосту. Оступившись кроком назад, він вдарився у проїжджий автомобіль. Водій автомобіля різко зупинився, оглянувши дитину та переконавшись візуально, що все гаразд відвіз дитину додому та передав родичам. Через деякий час батьки вирішили відвести дитину до лікарні. Після огляду, лікарі залишили його на лікування.

Тим часом працівники ВДАІ разом з оперативниками сектору карного розшуку шукали водія, який був причетний до дорожньо-транспортної пригоди. Винуватцем ДТП виявися непрацюючий 53-річний житель одного із ближніх сіл Хустського району.

Водія медики освідчили на ступінь алкогольного сп’яніння, а правоохоронці автомобіль доставили на арештмайданчик міськвідділу міліції.

Наразі слідчим дану подію за ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС

КАЛЕНДАР ПІДПРИЄМЦЯ

 бв

КАЛЕНДАР ПІДПРИЄМЦЯ

29 серпня, п’ятниця

Останній день подання

-податкової декларації з податку на прибуток підприємств виробниками сільськогосподарської продукції за період з 01.07.2013 р. по 30.06.2014 р.

Останній день сплати

-авансових внесків з податку на прибуток підприємств за серпень

-ПДВ за липень платниками, у яких базовий податковий (звітний) період дорівнює календарному місяцю

-акцизного податку за липень

-податку на доходи фізичних осіб з нарахованого, але не виплаченого доходу, за липень

-збору на розвиток виноградарства, садівництва та хмелярства за липень

-земельного податку та/або орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності (крім фізичних осіб) за липень

-фіксованого сільськогосподарського податку за липень

-плати за користування надрами при видобуванні вуглеводневої сировини за липень

збору за користування радіочастотним ресурсом України за липень

За матеріалами Хустської ОДПІ

                            Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Хустянин хотів зіпсувати краянам День Незалежності

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Хустянин хотів зіпсувати краянам День Незалежності

Під час святкування Дня Незалежності хустяни вітали один одного із святом, провели парад вишиванок, співали пісні,  кращих нагороджували почесними грамотами, а правоохоронці тим часом виявили правопорушника у якого вилучили ніж.

По вул.Карпатської Січі, де проходило масове свято правоохоронцями було виявлено місцевого жителя, який знаходився у нетверезому стані. Цей чоловік видався правоохоронцям досить підозрілим. Черговим нарядом його було доставлено до міськвідділу міліції, для притягнення його до адміністративної відповідальності. Під час складання протоколу у нього також було виявлено та вилучено ніж.

Наразі ніж направлено на дослідження в науково-дослідний-експертно –криміналістийний центр при УМВС України в Закарпатській області. Для всіх зясування обставин правоохоронці проводять перевірку.

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС