Про колегу в АТО хустські правоохоронці не забули

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Про колегу в АТО хустські правоохоронці не забули

Вже другий місяць поспіль в зоні АТО знаходиться слідчий хустського міськвідділу міліції Сергій Монич.

З першого дня перебування в зоні АТО начальник міліції Василь Турдай тримає телефонний контакт зі своїм підлеглим. Він завжди цікавиться останніми подіями, які відбуваються на Сході України, а також як проходить служба і самого слідчого.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Днями Василем Турдаєм у міськвідділі міліції матері міліціонера, було вручено невелику матеріальну допомогу.

Очільник хустської міліції подякував матері за сина, та підкреслив, що вона виховала справжнього захисника Вітчизни, який не вагаючись ані хвилини виявив своє бажання нести нелегку міліцейську службу в зоні АТО.

 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

На Хустщині вшановано ветеранів

974724_392096060940232_16646967_n

На Хустщині вшановано ветеранів

На Хустщині ветеран ОВС та Великої Вітчизняної війни Іван Ільчук отримав медаль з нагоди 70-ї річниці визволення України та Закарпаття від німецько-фашистськийх загарбників

Днями Хустщина прийняла Всеукраїнську естафету памяті «Слава визволителям України», а делегація двох районів після урочистої зустрічі біля монументу Слави поставили квіти та вінки.

10748797_392095867606918_318870936_n

Україною крокує Всеукраїнська естафета пам’яті «Слава визволителям України», присвячена 70-й річниці визволення України та Закарпаття від німецько-фашистських загарбників. Початок естафети відбувся в лютому 2013 року у місті Луганськ. Ніхто тоді не міг передбачити, що саме там, звідки розпочалась переможна хода визволителів України, у 2014 році захищаючи свою землю, гинутимуть діти і онуки переможців у війні 1941-1945 років.

Хвилиною мовчання вшанували всіх героїв: хто в ті часи боровся, і сьогодні бореться за незалежність своєї країни – від звитяжних воїнів Великої Вітчизняної війни до мужніх героїв – воїнів, які звільняють від агресора нашу країну.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Володимир Кащук. Після цього гостинна Хустщина прийняла естафету від Тячівщини. Делегацію з сусіднього району зустрічали з хлібом-сіллю. Символи Всеукраїнської естафети пам’яті прийняв голова Хустської міськрайонної організації ветеранів Іван Білич. Привітавши всіх зі святом, Іван Миколайович нагородив ветеранів війни серед яких знаходився і ветеран органів внутрішніх справ 95-річний Іван Ільчук пам’ятною Медаллю «70 років визволення України від німецько-фашистських загарбників».

Завершився мітинг покладанням квітів до Монументу Слави на честь загиблих у боях Великою Вітчизняної війни.

 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС