Хустська міліція проводить добровільний місячник здачі зброї

Хустська міліція проводить добровільний місячник здачі зброї

З 1 по 31жовтня на території Хустщини працівники міліції проводять місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів.

5345Шановним любителям зброї! Нагадуємо, що відповідно до ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» подібна ініціатива з боку громадянина передбачає його звільнення від кримінальної відповідальності, а «носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу караються позбавленням волі на строк до семи років».

Якщо ви бажаєте позбавитися незаконної зброї, боєприпасів чи вибухових речовин, радимо звернутися до працівників дозвільної системи Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області, який знаходиться за адресою: м.Хуст,вул.900-ччя Хуста , звернутись до дільничних інспекторів міліції , які обслуговують вашу адміністративну територіальну дільницю або отримати детальну інформацію за контактним телефоном 0678961323.

 

 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар