Хустяни зустрілися з лідером “Сили людей” Олександром Солонтаєм

солонтай 1

Хустяни зустрілися з лідером “Сили людей” Олександром Солонтаєм

9 жовтня експерт Інституту політичної освіти, кандидат у народні депутати від партії «Сила людей» Олександр Солонтай зустрівся із громадськістю нашого міста. Відомий земляк, уродженець Ужгорода, люб’язно погодився на відвідини Хустщини з ініціативи голови міського осередку «Сили людей» Михайла Гав`янця, депутатів районної ради Володимира Волощука, В`ячеслава Гука та інших активістів краю.

Основною темою зустрічі стали питання децентралізації влади та надання прав людям на місцях.

 «Для того, щоб українці жили краще, має бути Закон, а для цього країна повинна перестати бути централізованою, подолавши корупцію та відновивши правосуддя», – такими словами розпочав свій виступ молодий політик. Ми хочемо, щоб на противагу існуючим п’ятьом силам, які представляють великий капітал та вже мають фракції у Верховній Раді, з’явилася «Сила людей», яка буде представляти інтереси активних та свідомих громадян та почне змінювати існуючу олігархічну модель.

Він запевнив, що основне завдання молодої політичної партії ” Сила людей” показати приклад реальної політики.

Прагнемо зберегти той місточок, що був закладений на Євромайдані, та наразі невпинно віддаляється, і який існує у всіх цивілізованих країнах між парламентом і виборцями за рахунок роботи політиків. Незалежно від того скільки відсотків набере наша політична сила, орієнтуємося на подальшу прозору роботу з активними громадянами. Запрошуємо всіх об`єднати зусилля, створити систему взаємоконтролю, правила. Тоді кожен сам дасть собі гарантії та матиме механізм впливу, – зазначив Олександр Солонтай.

-Загалом розмова була цікавою, пізнавальною та відвертою й перейшла в конструктивний діалог з громадськістю. Аудиторія прийшла найрізноманітніша – завітала молодь, люди середнього віку, були навіть представники «золотого віку». Багатьох зацікавила зустріч з людиною, яка за останні чотири роки не програла жодного суду, яка змогла організувати роботу сотень інших людей, яка знає методи і принципи досягнення цілей і вправно ними користується. На мою думку, Олександр Солонтай – це приклад того лідера, який все життя займається саморозвитком, який постійно вдосконалює свої знання та вміння, який не наказує, а просто веде за собою і якому варто вірити, – поділився своїми думками депутат районної ради Володимир Волощук.

Після виступу запрошеного спікера кожен мав можливість дати запитання, яке було б цікавим для всіх присутніх. Звісно, питань прозвучало чимало, що свідчить про зацікавленість хустян у представленій темі та, власне, і у самій персоні гостя.

+фото                                                                                    Записала Богдана КЛЕКНЕР

Залишити коментар