Хустські правоохоронці затримали кримського рецидивіста

SDC13971-300x225

Хустські правоохоронці затримали кримського рецидивіста

Складений фоторобот та кінцівки рук в татуїровках допомогли правоохоронцям знайти грабіжника.

У серпні місяці цього року Атабек вийшов із Катеринівської виправної колонії, Рівенської області. Вдихнувши «вільного» повітря на хустській землі, Атабек знову взявся за старе вставши на злочинний шлях.

 В тюрмі коли Атабек відбував свій строк за грабежі, які скоював на території Автономної республіки Крим, познайомився із товаришем уродженцем Закарпаття. Завдяки йому, Атабек з місць позбавлення волі, почав листуватися із його сестрою. Стосунки в листуванні тривали два роки. Після закінчення строку Атабек приїхав до коханої, де і розпочав  своє сімейне життя.

Як, годиться чоловіку, Атабек наймався на різні роботи, щоб заробити на шматок хліба.

Одного із вересневих вечорів, коли Атабек повертався додому у дворі спального району побачив двох чоловіків, які між собою розмовляли. В темноті він до них підійшов та попросив сигарету. Вже за розпаленою сигаретою між чоловіками зав’язалася розмова. Атабек розповів, що родом з Криму…. чоловіки пригостили його пивом. Аж раптом одному із них стає зле,а інший тим часом пішов за допомогою. Атабек скориставшись ситуацією  відкрито заволодів речами потерпілого, а саме мобільним телефоном, грошима, золотим ланцюжком та документами на автомобіль. Потерпілий за допомогою звернувся до міліції.

Під час спілкування з потерпілим слідчому Івану Чопею стало відомо про особливі прикмети підозрюваного. Під час оперативно-розшукової діяльності правоохоронці знайшли мобільний телефон, який знаходився у жителя Хустщини. Чоловік розповів, що мобільний телефон він купив з рук від невідомого за приємленою ціною та описав його особливі прикмети. Мобільний телефон довелося повернути. Трохи згодом слідчий встановив особу злочинця, у якого було вилучено і інші речові докази.

Дану подію слідчим Іваном Чопеєм було внесено до Єдиного реєстру досудових рослідувань за ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, та обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою на 60діб.

Агнеса Куртяк

Хустський мВ УМВС

 

 

У Хусті літній водій скоїв ДТП

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У Хусті літній водій скоїв ДТП

Не надавши перевагу в русі пенсіонер зробив ДТП, внаслідок чого водіїв та пасажирку ВАЗу з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні.

Правоохоронці разом із медиками виїхали на дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася у Хусті. В свою чергу медики потерпілим надали першу медичну допомогу та доставили їх до лікарні, а правоохоронці встановлювали причину дорожньо – транспортної пригоди.

84-річний водій власник автомобіля «ВАЗ» рухаючись зі сторони с. Сокирниця, не пропустив автомобіль марки «Опель», яким керував 32-річний житель м.Ужгород, який рухався по окружній дорозі в сторону с.Сокирниця.

Внаслідок ДТП обоє водіїв та пасажирка ВАЗу отримали різного роду тілесні ушкодження.

Автомобілі поміщені на арешт майданчик міськвідділу міліції, а водіїв освідчено на наявність акоголю в крові.

-Керівник хустської міліції Василь Турдай каже, що водіння, є одним з тих елементів у житті літньої людини, який визначає її незалежність. Але дорожньо-транспортні пригоди за участю пристарілих людей є наростаючою причиною травм і смертей.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС