У Хусті «ловили» п’яних за кермом

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У Хусті «ловили» п’яних за кермом

«Безпека на дорозі залежить від кожного», – коментує начальник хустського ВДАІ Іван Ізай

На Хустщині працівники ВДАІ під час Тижня безпеки дорожнього руху провели рейд, під час якого виявили водіїв та пішоходів порушників.

З 10 по 16 листопада на території Хустського та району та м. Хуст, правоохоронці проводили профілактичні заходи такі, як: «Пішохід», «П’яний за кермом – злочинець» , «Безпечна швидкість» та «Спецсинал».

-«Під час рейду даївцями було виявлено вісім водіїв, які керували транспортними засобами в нетверезому стані, виявлено п’ятнадцять пішоходів, які переходили дорогу поза пішохідним переходом. Також, було виявлено декілька літніх людей, які переходили дорогу у невстановленому місці, а з ними працівники ВДАІ проводили профілактичні бесіди. Отож пам’ятаймо, що безпека на дорозі залежить від нас кожного»,- каже Іван Ізай.

Цілий тиждень даішники уважніше придивлялися до водіїв і перевіряли чи користуються вони ременями безпеки, мотошоломами, чи не розмовляють по мобільному телефону, перебуваючи за кермом та виявляли нетверезих водіїв. Також працівники ДАІ контролювали ситуацію на пішохідних переходах біля навчальних закладів, і в місцях масового руху пішоходів.

Крім цього, під час проведення Тижня безпеки дорожнього руху працівники ВДАІ стали донорами та здали свою кров для тих, хто постраждав в результаті дорожньо-транспортних пригод.

 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС