На Хустщині дочка ледь не вбила рідну матір

20141108_213554

На Хустщині дочка ледь не вбила рідну матір

Суботнього ранку, коли жителі Хустщини прославляли святого Дмитра, на одному із дворогосподарств сталася кривава трагедія.

 До оперативного чергового міліції поступило повідомлення про те, що до лікарні доставлено літню жінку з діагнозом: проникаюче ножове поранення в грудну клітку, незначні садна та порізи. Доки лікарі боролися за життя 71-річної пенсіонерки, на місце разом з керівництвом міськвідділу міліції виїхала слідчо-оперативна група. На місці трагедії правоохоронці затримали підозрювану, зробили подвірний обхід, вилучили кров’яний ніж та інші речові докази.

Майже , як, і в кожному дворогосподарстві ранок у селі починається в першу чергу з обходу худоби. Василина зранку вставши взялася до буденної роботи. Зайшовши до хліва, вона почала поратися біля худоби, коли раптом з ножем в руках до хліву зайшла її 48-річна дочка Магдалина, яка будучи в агресивному стані нанесла матері удар ножем у грудну клітку. Від болю пенсіонерка впала, і почала кричати щодуху по допомогу. В цей час у будинку знаходився онук, який почувши галас у дворі, вибіг подивитися, що там таке.  Забігши в хлів хлопець побачив рідну матір з ножем в руках, а на землі в крові лежала бабуся. Не розгубившись юнак від матері вибив ножа та викликав швидку.

Пізніше, правоохоронцям стало відомо, що між жінками часто виникали сварки, але бували випадки коли рідна донька на матір піднімала ще й руку. В основному, конфлікти в сім‘ї виникали по господарських питаннях. Однак, про обставини тілесних ушкоджень нанесених матері, Магдалина пояснити нічого не може. Але заперечити свою причетність не заперечує, а як проходили події суботнього дня не пам’ятає.

– За фактом спричинення тілесних ушкоджень старшим слідчим хустського міськвідділу міліції розпочато кримінальне впровадження. Підозрюваній оголошено підозру за ст..115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Наразі жінка знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання міськвідділу міліції, – коментує керівник Василь Турдай.

 

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

 

Залишити коментар