Бюджет Хустщини поповнився на 54,2 млн. гривень

Місцеві бюджети Хустщини поповнились

від сплати ПДФО на 54,2 млн. гривень

12616За січень – листопад поточного року від платників податків м. Хуст та Хустського району до місцевих бюджетів надійшло 54 млн 171 тис. грн. Це на 1 млн 216 тис. грн, або на 2,3%, більше проти аналогічного періоду минулого року.

Як повідомив начальник Хустської ОДПІ Михайло Русняк, податок на доходи фізичних осіб формує місцевий бюджет. Адже частка його надходжень до місцевої казни складає 78,9%.

Величина надходжень податку на доходи фізичних осіб напряму залежить від рівня заробітних плат працівників, тому фахівці Хустської ОДПІ постійно контролюють повноту нарахування та сплати цього податку.

 За матеріалами Хустської ОДПІ

Звернення громадян на контролі хустських податківців

звернення громадян ідеальне

Звернення громадян на контролі хустських податківців

Протягом січня-листопада 2014 року до Хустської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області надійшло 19 письмових звернень.

Питання, порушені у зверненнях, стосувалися контрольно-перевірочної роботи, реєстрації та обліку платників податків, фінансового забезпечення працівників в т.ч. колишніх, ухилення від сплати податків, єдиного соціального внеску.

Фахівці інспекції звертають увагу громадян на те, що при оформленні звернення необхідно дотримуватись обов’язкових вимог: вказувати прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання, викласти суть порушеного питання. Письмове звернення має бути надруковане або написане від руки розбірливо і чітко, підписане заявником (заявниками) із зазначенням дати. Анонімні звернення не розглядаються.

Також, звертаємо увагу на те, що звернення необхідно адресувати тому контролюючому органу, до компетенції якого належить порушене питання.

За матеріалами Хустської ОДПІ

 

Приватний підприємець з Хуста передав військовослужбовцям німецький тепловізор (ФОТО)

20141120_181123

Приватний підприємець з Хуста передав військовослужбовцям німецький тепловізор (ФОТО)

Закарпатці продовжують допомагати військовим.

Так, небайдужий приватний підприємець з Хуста Василь Сарай придбав та передав військовослужбовцям 24-ї бригади (2-й батальйон, 4-а рота) німецький прилад нічного бачення Fero-51.

1
Подарунок прийняв зам командира звода Олександр Довбака.

– Такий подарунок – надзвичайно важлива річ в умовах протистояння наших захисників Вітчизни на Сході, – зазначив Олександр Олексійович. – Велике Вам спасибі, і хай Бог поверне сторицею.
2

Сам Василь Сарай переконаний: в такій складній ситуації, що зараз є в державі, якби кожен громадянин, який дійсно має змогу, всіляко допомогли бійцям на сході — ми зробили б велику справу для всієї країни.

 

“Дзеркало Закарпаття”