На Хустщині ґазди спалили власний будинок

пожар

На Хустщині ґазди спалили власний будинок 

Під час пожежі будинок знищено повністю, та, на щастя, людських жертв немає.

В неділю по обіді чоловік із дружиною, перебуваючи в стані алкогольного сп′яніння, облили власне житло бензином та підпалили його.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції та бригада МНС.

Вогнем знищено покриття та перекриття приватної садиби та домашнє майно.Власника будинку було освідчено на вміст алкоголю в крові.

Наразі встановлюються матеріальні збитки та причина, яка спонукала чоловіка до такого дикого кроку.

Агнеса Куртяк

Хустський мВ УМВС

 

У Хусті вандали пошкодили ворота синагоги

10833727_10205666396210117_756120190_n

У Хусті вандали пошкодили ворота синагоги

МІЛІЦІЯ ПРОВОДИТЬ РОЗСТЕЖЕННЯ РЕЗОНАНСНОЇ ПОДІЇ

Вандалів, які облили огорожу Хустської синагоги клеєм та обклеїли образливими плакатами, розшукує міліція.

У неділю місцевий житель виявив на Хустській синагозі пошкоджені вхідні ворота. Вони були облиті клеєм і «прикрашені» образливими листівками антисемітського змісту.

Про знахідку повідомили в міськвідділ міліції. Для з’ясування обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

– Дане повідомлення зареєстровано в журнал Єдиного обліку заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Наразі міліціонери встановлюють осіб, причетних до даної події, – коментує подію керівник хустської міліції Василь Турдай.

 

 

Агнеса Куртяк

Хустський мВ УМВС

На Хустщині через нещасний випадок жінка потрапила до лікарні

1329479797_opasnaya-zhenschina

На Хустщині через нещасний випадок жінка потрапила до лікарні

З ножовим поранення до лікарні потрапила 26-річна жителька Хустщини, на щастя лікарі врятували молоде життя.

З приймального відділення лікарні до міліції поступило повідомлення, що до них доставлено молоду жінку із ножовим пораненням. На місце терміново виїхала слідчо-оперативна група.

Спілкуючись із близькими, правоохоронцям стало відомо, що жінка випадково нанесла собі тілесне ушкодження, коли різала хліб.

Наразі жінка перебуває під пильним оком лікарів, а слідчий встановлює причину даного випадку.

 

Агнеса Куртяк

Хустський мВ УМВС

У Хусті на «гарячому» правоохоронці затримали парочку фальшивомонетників

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У Хусті на «гарячому» правоохоронці затримали парочку фальшивомонетників

Молодята намагались розрахуватись в магазині фальшивими доларами, аби придбати продукти на весілля. Як наслідок, медову ніч їм довелося провести порізно в ізоляторі тимчасового тримання хустської міліції…

30-річна Віталіна та 33-річний Віталій познайомились у м.Києві. Через невеликий час вони зрозуміли, що створені один для одного, і вирішили справити скромне весілля. Віталій запропонував дівчині приїхати до нього на Закарпаття та познайомити з його батьком.

В суботу зранку молодята обвінчалися в одному з монастирів області. Поселились в  одному з готелів Хуста й вирішили відгуляти весілля. Благо, що мали для цього… фальшиві долари.

Винахідливі молодята вирішили збути фальшиві гроші під приводом купівлі м′яса на весілля. Продавець погодився продати товар за долари, а здачу дати гривнями. Перші сто доларів у продавця викликали сумнів, але він нічого не сказав. Тоді Віталій запропонував м′яснику ще 900 доларів, пропонуючи обміняти їх на гривні. Продавець, розуміючи, що долари фальшиві, повідомив правоохоронців.

На місце події терміново прибув начальник сектору боротьби з економічною злочинністю міськвідділу міліції Юрій Григанич разом із підлеглими та слідчо-оперативна група. Міліціонери задокументували збут тисячу доларів США, а підозрюваних доставили до міськвідділу міліції.

Під час розмови з правоохоронцями киянка Віталіна розповіла, що її мати працює в одному з обмінних пунктів м.Києва, де їй підсунули фальшиві гроші. Донька вирішила допомогти матері й збути несправжні купюри на Закарпатті…

Однак правоохоронцям стало відомо, що три дні перед тим «солодка парочка» збула ще 800 фальшивих доларів у чотирьох місцях Тячівщини…

– Нами вилучено ще 1100 доларів США з ознаками підробки. Наразі купюри направлено на експертизу. Походження фальшивих грошей встановлюється. Підозрюваним, які раніше вже мали проблеми з законом, обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Саму подію за ст.199 ч.1 (Виготовлення, зберігання, збут підробленої валюти) Кримінального Кодексу України внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та оголошено підозру. Санкція цієї статті передбачає  позбавлення волі на строк від трьохдо семи років, – коментує начальник міліції Хуста Василь Турдай.

 

Агнеса Куртяк

Хустський мВ УМВС