У Хусті пройшов творчий вечір обдарованої молоді

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У Хусті пройшов творчий вечір обдарованої молоді

 Холодні зимові дні – зовсім не привід сумувати за спекотним яскравим літом, яке подарувало безліч незабутніх спогадів, цікавих подорожей та нових знайомств. Інші пори року – це ще одна сторінка, яка приготувала мешканцям Хусту немало сюрпризів. Однією з таких довгоочікуваних подій став літературно-музичний вечір, що пройшов 6 грудня в Хустському міському центрі науково-технічної творчості учнівської молоді. Саме у цей день у просторому залі бажаючі проявили свої таланти. Літературний вечір дав можливість заявити про себе, продемонструвати хист до мистецтва та тягу до прекрасного.

A4PZMijGvIk

Проект відбувся під лаконічною назвою «Art²ime – твоя зона комфорту». І недарма. Тому що атмосфера у той вечір дійсно була затишною та теплою. Комфорту сприяли два надзвичайно харизматичних ведучих, які із тонкою іронією та у доброзичливому гуморі коментували кожного виступаючого, влучно жартували про події на сцені, додаючи таким чином вечору додаткову родзинку.bcrKasnpUhI

На цьому заході пролунало безліч зворушливих віршів різних авторів. Вправними римами та глибокою зануреністю почуттів вразив Андрій Русанюк. «Вилила» душу Андріана Яринич. Познайомила із своєю поезією талановита Марина Алдон. Аліна Шегута у дуеті з Анастасією Бізонич вразили глядачів поєднанням чаруючого вокалу й гітарних акордів. Літературний вечір розбавили також учасники хустського молодіжного гурту «Johnny Rides», що виступили із своїми новими піснями та двома каверами на композиції іноземних виконавців. На відповідний настрій налаштував Віталій Келемен, «хлопчик без зачіски, офіціант без стажу», відомий багатьом своєю поезією із присмаком лимону і тверезою оцінкою оточуючих проблем, суперечок та конфліктів у суспільстві.

zT82_moi0rM

Щирі усмішки на обличчях кожного, заряд позитивною енергією та неймовірне задоволення – суботній вечір без усякого сумніву вдався. Захід пройшов яскраво та насичено, підніс душу, ошляхетнів її, подарував неймовірні миті спілкування з виступаючими, залишивши за собою незабутній відбиток.

Дивилась, слухала, насолоджувалась красою слова й музикою та записувала

Марія Прохоренко

OLYMPUS DIGITAL CAMERA