ПРАВООХОРОНЦІ ХУСТЩИНИ ПРОТИДІЮТЬ ДИТЯЧІЙ ЗЛОЧИННОСТІ

 20141202_110551

ПРАВООХОРОНЦІ ХУСТЩИНИ ПРОТИДІЮТЬ ДИТЯЧІЙ ЗЛОЧИННОСТІ

У Хусті за «круглим столом» обговорювали днями питання профілактики правопорушень серед дітей, які виховуються у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу.

На базі Хустської районної державної адміністрації з ініціативи Хустського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулася днями міжвідомча нарада з питань профілактики правопорушень серед дітей, що виховуються в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, а також  профілактики злочинності та попередження негативних явищ в підлітковому середовищі.

У заході взяли участь й представники відділення кримінальної міліції у справах дітей та відділення дільничних інспекторів Хустського міськвідділу міліції. Учасники зустрічі обговорювали  питання правопорушень та злочинності врайоні у2014 році серед неповнолітніх та проведення профілактичної роботи з попередження негативних явищ у дитячому середовищі.

На території Хустського району функціонують 4 прийомні сімї: у Н.Селищі, Сокирниці, Велятині та Яблунівці. Також на території селища Вишковофункціонуєбудиноксімейного типу.

– Дільничні інспекториміліції систематично здійснюютьспільніперевірки з працівникамислужби у справах дітей Хустської райдержадміністрації та працівниками Хустського центру соціальних служб для сім′ї та молоді.Цьогоріч  батьки прийомних сімей до адміністративної відповідальності не притягались, – коментує начальник сектору дільничних інспекторів міліції Хустського МВ УМВС Василь Сливка. За підсумками «круглого столу» внесено пропозиції доплану заходів  із профілактики вчинення правопорушень та злочинів неповнолітніми, негативних явищ у дитячому середовищі на 2015 рік.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС

Залишити коментар