Новорічно-різдвяні свята на Хустщині не обійшлися без кримінального присмаку

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Новорічно-різдвяні свята на Хустщині не обійшлися без кримінального присмаку

Протягом святкового періоду правоохоронцями було зареєстровано 136 повідомлень різного характеру, а це дорожньо-транспортні пригоди, крадіжки, нанесення тілесних ушкоджень, пожари та алкогольні отруєння.
Так, за дві години до Нового року до міськвідділу міліції пролунав черговий телефонний дзвінок від жительки м. Хуст.
Жінка повідомила міліціонерів про те, що між чоловіками виникла сварка під час якої один із них наніс іншому ножове поранення. На місце пригоди терміново виїхала слідчо-оперативна група та особовий склад сектору карного розшуку на чолі із заступником начальника міліції Юрієм Занік. По даній адресі де відбувся конфлікт, правоохоронці підозрюваного не застали. За «гарячими слідами» оперативниками сектору карного розшуку в лічені хвилини підозрюваного, було затримано та доставлено до міськвідділу міліції.
Під час розмови з правоохоронцями підозрюваний зізнався у скоєному. Дану подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань, а сам підозрюваний знаходиться під вартою.
Потерпілого чоловіка доставлено до реанімаційного відділення районної лікарні, де наразі він знаходиться під пильним оком лікарів.
У перший день Нового року оперативний черговий міліції отримав повідомлення про те, що на одній з вулиць Хуста, лежить непритомний чоловік віком 35-40років. Людину каретою швидкої допомоги було доставлено до лікарні.
Згодом медики встановили діагноз потерпілого: переохолодження, перелом основи черепа, а міліціонери особу потерпілого. Ним виявися 27-річний хустянин.
Прийшовши до тями чоловік розповів, що двоє невідомих чоловіків вийшовши з автомобіля спричинили тілесні ушкодження. Він втратив свідомість, і отямився в лікарні.
Слідчим дану подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі триває слідство.
Першого січня не обійшлося, і без крадіжки. Доки хустянка була в гостях у сина, її оселю обікрали. З будинку невідомі винесли побутову техніку. Сума збитку становить близько шість тисяч гривень.
Перший день Нового року завершив водій, який у стані алкогольного сп’яніння не впоравшись з керуванням автомобіля зїхав у кювет. Внаслідок ДТП водія та пасажира, для надання медичної допомоги було доставлено до лікарні , а автомобіль на арешт майданчик міськвідділу міліції.
Під час новорічного періоду на Хустщині сталися дві пожежі. Наразі встановлюються матеріальні збитки. Жертв та потерпілих під час пожеж не має.
Але на цьому пригоди не скінчилися. На Хустщині не впоравшись з керуванням автомобіля з деревом зіткнувся і 40-річний водій. Внаслідок ДТП пасажир та водій перебувають на лікування в лікарні, а правоохоронці встановлюють причину ДТП.
В перший день Різдва Христового до лікарні з діагнозом «гостре алкогольне отруєння» потрапила неповнолітня жителька одного із сіл Хустського району. Після вживання вина дівчина втратила свідомість. Лікарям вдалося дитину врятувати, а батькам доведеться відповісти перед законом.
І на завершення Різдвяних свят, невідомими особами було здійснено крадіжку державних номерних знаків Чеської республіки з п’яти автомобілів. Наразі міліціонери встановлюють особу причетну до даної події.

Агнеса Куртяк
Хустський МВ УМВС

Залишити коментар