Ерудити міста Хуст змагались до дня Святого Валентина

1

Ерудити міста Хуст змагались до дня Святого Валентина

11 лютого 2015 року в залі Хустського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді до дня Святого Валентина відбувся святковий турнір ерудитів «Що? Де? Коли?» серед студентів ліцеїв, коледжів та вузів міста, в якому змагалися команди: «Інь-Янь» Медичного коледжу «Монада», «Медики-ведмедики» і «Вакцина» Закарпатського базового державного медичного коледжу, «ХусТеК» Хустського технічного коледжу ТСО України, «Едельвейс» Хустського професійного ліцею сфери послуг, «Stars» Карпатського інституту підприємництва ВМУРоЛ «Україна» та «Ерудити» Закарпатського лісотехнічного коледжу. На гру також була запрошена команда Хустської гімназії «Гімназисти ІІІ тисячоліття».

2
У журі працювали: начальник управління культури, молоді і спорту Володимир Власюк, спеціаліст управління культури, молоді і спорту Тетяна Гайдур, викладач Карпатського інституту підприємництва Ярослава Сливка, викладач Хустського професійного ліцею сфери послуг Оксана Часіна та працівник Хустського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді Майя Цяпець.
В ході гри студенти відповідали на запитання ведучого гри Валерія Ігнатка, вгадували що знаходиться у «чорній скриньці», розгадували ребуси, хвилиною мовчання вшанували Небесну Сотню та всіх героїв, які віддали своє життя у боротьбі з терористами на сході України.

8

У результаті інтелектуального турніру І місце виборола команда «Ерудити» Закарпатського лісотехнічного коледжу (6 балів), ІІ місце в команди «Інь-Янь» Медичного коледжу «Монада» (5,9 балів) і на ІІІ сходинці (5,5 балів) «Едельвейс» Хустського професійного ліцею сфери послуг.
Переможців нагороджено грамотами міської ради та вручено солодкі призи.

Володимир Власюк,

начальник управління культури, молоді і спорту

Залишити коментар