В Ужгороді відбулась фотовиставка «Волонтери в зоні АТО»

1

В Ужгороді відбулась фотовиставка «Волонтери в зоні АТО»

8 лютого 2015 року в Ужгороді, на пл. Театральній відбулась фотовиставка «Волонтери у зоні АТО», присвячена діяльності волонтерських рухів на Сході України.

2

Фотовиставка відбулась у рамках проекту «Згуртовані волонтери – вирішені проблеми», за ініціативи ГО «Закарпатська громада». На фото зображені будні волонтерів, що постачають допомогу безпосередньо на лінію фронту. Основна мета заходу – підвищення довіри до волонтерських рухів, які займаються доброчинною справою, і підтримують наших бійців на Сході, адже це люди, які щодня так само ризикують власним життям і здоров’ям, аби доставити допомогу у зони бойових дій.

3

«Сьогоднішня фотовиставка є актуально тим, що мешканці міста мають можливість ознайомитись з різноманітніми фотознімками волонтерів Ужгорода, які постачаючи допомогу на передову лінію фронту, ризикують своїм життям інколи не менше за військових. Люди, що зупинялись біля фотовиставки – це, в основному, літні люди, які не користуються соцмережами і не мають змоги слідкувати за діяльністю волонтерів на передовій. На сьогодні ми вже маємо звернення від волонтерів Сваляви з проханням відправити виставку до них. Ще одна пропозиція, озвучена сьогодні – це розміщення фотовиставки у держструктурах, що буде слугувати нагадуванням для чиновників», прокоментував голова ГО «Закарпатська громада», Борис Кондратюк.

4

Також, ГО «Закарпатська громада» продовжує надавати допомогу в сфері адаптації для внутрішньо переміщених осіб та родин учасників АТО. Сьогодні ці сім’ї разом з дітьми мали можливість відвідати дитячу виставу «Дерев’яне диво» в Закарпатському академічному обласному театрі ляльок «Бавка».

5
«Реалізація ініціативи здійснюється в рамках проекту Літній табір «Школа з прав людини та громадянської активності для Криму та Сходу України», що реалізує Громадська спілка «Освітній дім прав людини – Чернігів» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження». Погляди розробників та реалізаторів Ініціативи не обов’язково збігаються з офіційною позицією МФ «Відродження».

Прес-служба ГО «Закарпатська громада»

DSC_0203

DSC_0295

Залишити коментар