“Закарпатська громада” навчатиме майбутніх волонтерів

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Закарпатська громада” навчатиме майбутніх волонтерів

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕРШИХ КРОКІВ

27 лютого о 15:00 у приміщенні прес-центру Учнівського самоврядування м.Ужгорода, що знаходиться за адресою: вул. Сільвая 3, ІІ поверх, ліве крило (ЗОШ №20) психотерапевт, гештальт-терапевт – Скрипинець Сергій, проведе тренінг для волонтерів на тему: «Подолання емоційного вигорання», на якій розповість про механізми запобіганню емоційного виснаження.
О 16:30 учасники ГО «Закарпатська Громада» представлять «Напрацювання перших кроків 2015 року», які робились у січні-лютому, в рамках ініціатив «Згуртовані волонтери – вирішені проблеми» та «Будуємо спільне майбутнє разом». Будуть представлені дві дорожні карти для учасників АТО та внутрішньо-переміщених осіб. Захід відбудеться спільно з Учнівським врядуванням та майбутніми волонтерами, що будуть присутні на презентації.
«Реалізація ініціативи здійснюється в рамках проекту Літній табір «Школа з прав людини та громадянської активності для Криму та Сходу України», що реалізує Громадська спілка «Освітній дім прав людини – Чернігів» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження». Погляди розробників та реалізаторів Ініціативи не обов’язково збігаються з офіційною позицією МФ «Відродження».
Прес-служба ГО «Закарпатська громада»

Залишити коментар