У НІЧНОМУ ХУСТІ ПРАЦІВНИКИ МІЛІЦІЇ ЗАТРИМАЛИ ОЗБРОЄНОГО ЧОЛОВІКА

QrCuYT4_QdI

У НІЧНОМУ ХУСТІ ПРАЦІВНИКИ МІЛІЦІЇ ЗАТРИМАЛИ ОЗБРОЄНОГО ЧОЛОВІКА

54-річний житель Хустщини, хильнувши зайвого, погрожував рушницею 26-річному чоловіку. Той зателефонував у міліцію, й на місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група.

Близько опівночі по телефону 102 пролунав дзвінок від жителя м.Хуст. Чоловік повідомив, що невідомий громадянин погрожує йому рушницею. Вже за лічені хвилини працівники міліції прибули на місце події та встановили особу зловмисника.

Ним виявився 54-річний житель одного з сіл Хустського району. З′ясувалося, що конфлікт між чоловіками стався біля місцевого бару. Під час спілкування з міліціонерами чоловік розповів, що цю рушницю він отримав у подарунок від свого товариша.

Рушницю вилучено та направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачаєпозбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Агнеса Куртяк
Хустський МВ УМВС

НА ХУСТЩИНІ В ДТП ПОСТРАЖДАЛИ МОТОЦИКЛІСТИ

дтп

НА ХУСТЩИНІ В ДТП ПОСТРАЖДАЛИ МОТОЦИКЛІСТИ

Потерпілі з різного роду тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні, а міліція з’ясовує обставини дорожньо-транспортних пригод.

Близько 16-ї години 8 березня на одній з вулиць смт.Вишково Хустського району водій автомобіля марки «Опель Астра», здійснюючи маневр повороту ліворуч, збив скутериста, який рухався в попутному напрямку та намагався його обігнати. Правоохоронці встановили, що скутерист керував незареєстрованим скутером та без посвідчення водія. У водіїв відібрано взірці крові для встановлення ступеня алкогольного сп”яніння.

Через декілька годин по телефону 102 оперативний черговий Хустського міськвідділу міліції отримав повідомлення про ДТП в с.Велятино, у якому постраждала школярка. Потерпілу медики повезли до лікарні, а правоохоронці з’ясували обставини ДТП. Дівчина їхала з приятелем на мотоциклі, мотоцикліст не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «Опель Омега», який рухався в попутному напрямку.

За життя дівчини борються лікарі, а водії здали кров для встановлення ступеня алкогольного сп′яніння та дають пояснення слідчому.

Слідчим Хустського міськвідділу міліції дані дорожньо-транспортні пригоди внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Транспортні засоби доставлено на арештмайданчик міськвідділу міліції. Триває слідство.

Агнеса Куртяк
Хустський МВ УМВС

 

ЧУЖІ ГРОШІ ПРИВЕЛИ ЖИТЕЛЬКУ ХУСТА НА ЛАВУ ПІДСУДНИХ

аф

ЧУЖІ ГРОШІ ПРИВЕЛИ ЖИТЕЛЬКУ ХУСТА НА ЛАВУ ПІДСУДНИХ

Один рік позбавлення волі умовно, з призначенням іспитового терміну, присудив Хустський районний суд 31-річній жительцім.Хуст. Жінка опинилася на лаві підсудних за привласнення чужих грошей в сумі понад 10000 гривень.

До Хустського міськвідділу міліції звернувся місцевий житель із проханням знайти його платіжну картку, на якій знаходилось більше десяти тисяч гривень.

Невдовзі правоохоронці вирахували, куди поділася картка потерпілого – її викрала 31-річна родичка потерпілого.

Під час розмови з правоохоронцями жінка зрозуміла, що не викрутиться. Щоб себе захистити, придумала версію, буцімто цю кредитну картку вона знайшла на вулиці. Однак правоохоронці довели, що картку вона вкрала, а далі через Інтернет зняла з неї гроші в сумі понад десять тисяч гривень, які витратила на власні потреби.

Вже під час судового процесу жінка зізналася у крадіжці платіжної картки, а за свій поступок щиро розкаялася. Суд це врахував і призначив матері двох дітей умовне покарання.

Агнеса Куртяк
Хустський МВ УМВС

НА ЗАКАРПАТТІ АФЕРИСТИ “РОЗВЕЛИ” ЖІНКУ НА 43 ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ, ОБІЦЯЮЧИ НОВЕ “ШЕВРОЛЕ”

skhemy-moshennichestva

НА ЗАКАРПАТТІ АФЕРИСТИ “РОЗВЕЛИ” ЖІНКУ НА 43 ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ, ОБІЦЯЮЧИ НОВЕ “ШЕВРОЛЕ”

Довірлива жителька Хустського району переказала гроші буцімто для оформлення «виграшу» новенького авто, якого так і не отримала…

З заявою до Хустського  міськвідділу міліції звернулася 36-річна жителька с.Рокосово. Вона розповіла, що їй зателефонував невідомий громадянин, який назвався представником автомобільної компанії, та повідомив їй провиграш новенького авто «Шевроле».

Від закарпатки зажадали гроші, які слід переказати буцімто для оформлення «виграшу». В результаті довірлива жінка переказала в кількаприйомів на різні рахунки незнайомцю аж 43 тисячі гривень! Звісно, після цього зв’язок із ним обірвався…

Услід за жінкою з Рокосова, аналогічним чином «влетів» на 5000 гривень її 39-річний односельчанин. Третім потерпілим став 31-річний житель м.Хуст, який перерахував пройдисвіту 10 тисяч гривень.

За даними фактами слідчими відкрито кримінальні провадження за ст.190 (Шахрайство) Кримінального Кодексу України. Триває перевірка.

Водночас правоохоронці вкотре застерігають закарпатців – не попадіться на гачок шахраїв. Пам′ятайте прислів′я про дармовий сир…

Агнеса Куртяк
Хустський МВ УМВС

Семінар платників податків

Семінар платників податківSeminar_Lviv_Visnuk

Увага! Конкурс!

 1390635900
Хустська ОДПІ повідомляє про початок проведення конкурсу дитячої творчості – «Майбутнє країни – у мріях дитини»

Конкурс проводиться з 1 січня до 30 вересня 2015 року у три етапи:
– І етап – районний рівень;
– ІІ етап – регіональний, тобто обласний рівень;
– ІІІ етап – Всеукраїнський рівень.

Брати участь у конкурсі можуть учні двох вікових категорій:

– І категорія: ті, кому станом на 1 січня 2015 року виповнилося 9 -11 років;
– ІІ категорія: ті, кому станом на 1 січня 2015 року виповнилося 12-15 років.

Конкурс проводиться за такими напрямами дитячої творчої діяльності з податкової та митної тематики:
 художні твори;
 комп’ютерна графіка (анімація);
 літературні твори.
На Конкурс подаються самостійно підготовлені індивідуальні творчі роботи, що відповідають його тематиці. Надіслані на конкурс роботи не рецензуються та не повертаються авторам. Роботи приймаються до 10 квітня 2015 року.
Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном 4-50-30, 4-53-75, 4-32-25, та Центрі обслуговування платників податків Хустськії ОДПІ.

Хустська ОДПІ запрошує всіх, хто має бажання взяти участь у конкурсі.

 

Податковий календар на березень

3842_a77d0bdd

Податковий календар на березень

Вашій увазі податковий календар на березень поточного року.

11 березня (середа)

Закінчується термін сплати:

– податку на прибуток підприємства за 2014 рік.

13 березня (п’ятниця)

Закінчується термін подання:

– звіту про використання РРО та книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) та довідки про використані розрахункові книжки за лютий 2015 року, якщо не передбачено подання інформації по дротових або бездротових каналах зв’язку.

Закінчується термін сплати:

– авансових платежів з податку на доходи фізичних осіб фізичними особами – суб’єктами підприємницької діяльності на загальній системі оподаткування;
– авансових платежів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування фізичними особами – суб’єктами підприємницької діяльності (крім тих, які обрали спрощену систему оподаткування).

16 березня (понеділок)

Закінчується термін подання:

– заяви щодо переходу на спрощену систему оподаткування з II кварталу 2015 року та розрахунку доходу за попередній календарний рік.

20 березня (п’ятниця)

Закінчується термін подання:

– декларації з податку на додану вартість за лютий 2015 року;
– декларації з акцизного податку за лютий 2015 року;
– податкової декларації зі збору за користування радіочастотним ресурсом України за лютий 2015 року;
– податкової декларації зі збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності за лютий 2015 року;
– звіту про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування до органів доходів і зборів (форма № Д4 (місячна)) за лютий 2015 року;
– заяви про відмову від спрощеної системи оподаткування з II кварталу 2015 року.

Закінчується термін сплати:

– авансового внеску з єдиного податку за березень 2015 року платниками, віднесеними до 1 та 2 груп;
– єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з доходу за лютий 2015 року.

30 березня (понеділок)

Закінчується термін сплати:

– податку на додану вартість за лютий 2015 року;
– акцизного податку за лютий 2015 року;
– збору за користування радіочастотним ресурсом України за лютий 2015 року;
– збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ за лютий 2015 року;
– плати за землю за лютий 2015 року, крім громадян;
– податку на доходи фізичних осіб з нарахованого, але не виплаченого доходу, за лютий 2015 року;
– авансових внесків з податку на прибуток за березень 2015 року;
– військового збору з нарахованого, але не виплаченого доходу, за лютий 2015 року.

Примітка: Піклуючись про рівномірне наповнення дохідної частини бюджетів, про своєчасне надходження платежів до бюджету, зобов’язання по податках слід сплатити у перші дні цього періоду, не чекаючи його останнього дня.

Хустська ОДПІ