Учениця Хустської СШ І-ІІІ ст. №1 виграла для однокласників зустріч із учасником АТО

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Учениця Хустської СШ І-ІІІ ст. №1 виграла для однокласників зустріч із учасником АТО

Молодь сьогодні є дуже патріотично налаштованою. Бойові дії на сході не тільки згуртували краян, але й зробили дітей більш свідомими, краще обізнаними з історією. Навіть учні молодших класів наразі цікавляться новинами, намагаються власними силами зробити щось заради миру на рідній землі.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Нещодавно серед шкіл міста проходила акція написання листів та створення малюнків для бійців АТО. Тож четвертокласниця Хустської СШ І-ІІІ ст. №1 імені А. Волошина Ніколь Пашко за цікаву художню роботу виграла зустріч із воїном-земляком. Боєць 128 бригади, хустянин Михайло Коваленко не тільки зустрівся з дівчинкою, привітав її букетом троянд, але й прийшов по освітньої установи познайомитися з її однокласниками.
-Війна – страшна річ. Коли гудуть гармати та помирають побратими, здригається земля від пострілів і невідомо, чи настане світанок, людина переосмислює все життя, – зазначив пан Михайло. – Тож приємно, що діти з таким трепетом і любов’ю зустрічають нас, надсилають власні витвори, проводять благодійні аукціони у нашу підтримку. Заради них, заради нашого спільного майбутнього варто боротись і ми неодмінно переможемо!
Самі ж дітлахи розповідали бійцеві вірші, співали пісні та разом із ним молилися за мир.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
-Сьогодні десятки тисяч наших батьків, братів, чоловіків, коханих знаходяться на передовій, захищаючи Україну. Тому приємно, що учні мають змогу побачити реальну людину, яка є учасником антитерористичної операції не з екранів телевізорів, а в стінах рідної школи, поспілкуватися з героєм, отримати відповіді на питання, що найбільше хвилюють. Жива розмова учнів із бійцем-добровольцем не замінить жоден урок історії, – підкреслила класовод Оксана Бабич.
На закінчення зустрічі четвертокласники передали Михайлові Коваленку вирізані з кольорового паперу сині та жовті долоньки з побажаннями подальших подвигів, мужності, здоров’я та Божої благодаті.
Марина АЛДОН

 

Залишити коментар