Юна хустянка – призер «Інтелектуальних боїв-2015»

DSCF5599
Юна хустянка – призер «Інтелектуальних боїв-2015»

17 квітня на базі Ужгородського Національного університету проходила гра телевізійної програми- конкурсу «Інтелектуальні бої-2015». За звання кращого фізиказмагалися четверо школярів – переможців і призерів обласних олімпіад. Відрадно, що серед учасників у грі брала участь учениця 11 класу Хустської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Вікторія Власюк.

DSCF5611
Учасники, за умовами програми, змагалися у 5 конкурсах: «Представлення», «Бліц-тур», «Тема», «Спробуй запам’ятай» та «Ерудит». Оцінювало їхні здібності журі, до складу якого увійшли голова Закарпатської ОДА Василь Губаль, ректор УжНУ Володимир Смоланка, декан фізичного факультетуВолодимирЛазур, методист кабінету методики викладання природничо-математичних дисциплін ЗІППО Людмила Гайналій, а також перший заступник керівника однієї з політичних партій Денис Соболєв та спонсори. Ведучі програми, яку невдовзі покажуть на ЗОДТРК «Тиса-1», – Віолетта Цап і Тудор Кілару.

DSCF5616
Ініціатором телевізійної програми – конкурсу «Інтелектуальні бої-2015» став Ужгородський національний університет. Ідею підтримали голови Закарпатської ОДА та обласної ради, департамент освіти і науки Закарпатської ОДА, Закарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти та ЗОДТРК «Тиса-1».
Кращим фізиком за оцінками журі стала Андріана Олашин, друге і третє місця посіли Пинтя Валентин та Вікторія Власюк. Переможців та учасників «Інтелектуальних боїв-2015» нагороджено дипломами, книжками та цінними подарунками. Також вони матимуть переваги при вступі до УжНУ.

Хустський міськвідділ запрошує молодь на навчання до вищих навчальних закладів МВС

1113216940

Хустський міськвідділ запрошує молодь на навчання до вищих навчальних закладів МВС

Сектором кадрового забезпечення Хустського міськвідділу міліції здійснюється відбір осіб з числа цивільної молоді та учнів загально-освітніх шкіл Хустщини, які бажають вступити на денну форму навчання до вищих навчальних закладів МВС України, за такими напрямками:
кримінальна міліція, слідчі підрозділи, підрозділи громадської безпеки,
експертно-криміналістичні підрозділи.
За більш детальною інформацією просимо звертатись за адресою: м.Хуст, вул..900-чя Хуста,29. ( сектор кадрового забезпечення Хустського міськвідділу міліції).

За інформацією Хустського МВ УМВС

Правоохоронці розшукують безвісти зниклих жителів Хустщини

Правоохоронці розшукують безвісти зниклих жителів Хустщини

31 березня 2015 року близько 10.00 години гр.. Гевкан Василь Юрійович, 30.12.1985 р. н. разом із громадянином Івегеш Іваном Васильовичем, 07.06.1979 р. н. мешканцем с. Крива вул. Задорожного, 256 Хустського району, на човні «Чайка» попливли на інший берег р. Тиса в районі с. Крива за лозою для плетіння кошиків, і до цього часу не повернулися.

Безымянный

Прохання до всіх небайдужих громадян допомогти встановити місцезнаходження зниклих безвісти чоловіків або надати будь-яку інформацію про їхнє місцезнаходження за телефонами:(03142) – 4-47-37, 4–35-55.
За інформацією Хустського МВ УМВС