Антикорупційний сервіс Державної фіскальної служби «Пульс»

V_3_PULSE_2013_board_2.75x5.75_OUTLINES777

Антикорупційний сервіс Державної фіскальної служби «Пульс»

До уваги платників податків! Хустська ОДПІ нагадує про функціонування інформаційно-довідкового сервісу «Пульс».
Гаряча телефонна лінія (044) 284-00-07 діє для протидії негативним тенденціям у відносинах між громадянами, суб’єктами господарювання та працівниками Державної фіскальної служби.
Скориставшись сервісом, платники податків мають можливість повідомити про помічені неправомірні дії чи бездіяльність працівників ДФС, факти корупції, неякісне обслуговування, некоректне ставлення, умисно створені податківцями перешкоди у веденні господарської діяльності.
У разі звернення платнику необхідно назвати своє прізвище, ім’я, по батькові (або посаду, назву суб’єкта господарювання), місце проживання (адресу юридичної особи) та обов’язково зазначити назву органу ДФС , з яким пов’язана подія, прізвище, ім’я та по батькові працівника, в роботі якого помічено протиправні або корупційні дії, суть проблеми.
Для всіх охочих висловити свою думку чи знайти відповідь на суперечливі питання, повідомляємо, що інформаційно-довідковий сервіс «Пульс» працює цілодобово: у робочий час інформацію приймають фахівці ДФС, у неробочий час – інтерактивний автовідповідач.

Хустська ОДПІ

Інформація Хустського МВ УМВС

P1010091

Інформація Хустського МВ УМВС

Із приміщення школи невідомі особи винесли ноутбук, проектор та гроші. Сума заподіяних збитків склала майже 20000 гривень. Крадіїв розшукує міліція.
Зранку директор однієї з шкіл м.Хуст повідомила правоохоронців про крадіжку, яка сталася вночі у школі.

P1010076
На місце події виїха ласлідчо-оперативна група та працівники сектору карного розшуку. Правоохоронці встановили, що зі школи невідомі особи викрали ноутбук, проектор та гроші в сумі понад 7000 гривень. Загальна сума матеріальних збитків, яку нанесли злодії, становить близько 20 000 гривень.
Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до данного злочину. Триває слідство.

Інформація Хустського МВ УМВС

У ХУСТІ МІЛІЦІОНЕРИ РОЗКРИЛИ ПОГРАБУНОК ЖІНКИ

1409055652_studentku_z_iirshavi_pograbuvali_v_uzhgorodi_view_full_image

У ХУСТІ МІЛІЦІОНЕРИ РОЗКРИЛИ ПОГРАБУНОК ЖІНКИ

55-річна жителька м.Хуст повідомила правоохоронців про те, що невідомий чоловік вирвав на вулиці з її рук гаманець. У ньому були гроші в сумі близько 500 гривень та банківська розрахункова картка.
Після отримання повідомлення про напад на жінку слідчо-оперативна група Хустського міськвідділу міліції одразу прибула на місце події. Невдовзі міліціонери встановили особу грабіжника. Ним виявився 26-річний житель Мукачівського району, який зізнався у скоєному.
Грабіжника затримано й поміщено до ізолятора тимчасового триманням іськвідділу міліції. За даним фактом слідчим внесено відомості до Єдиного реєстру досудови хрозслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж).
У ході слідства перевіряється причетність затриманого мукачівця до скоєння інших злочинів.

Інформація Хустського МВ УМВС

ЖИТЕЛІ ХУСТЩИНИ ЗДАЮТЬ В МІЛІЦІЮ ЗБРОЮ

IMG_1221

ЖИТЕЛІ ХУСТЩИНИ ЗДАЮТЬ В МІЛІЦІЮ ЗБРОЮ

Упродовж квітня на території краю триває місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових речовин. Правоохоронці закликають громадян добровільно здавати до міліції усі небезпечні предмети та речовини.
За період проведення місячника жителі Хустщини добровільно здали в міліцію 9 одиниць зброї (з них 4 мисливські рушниці, одну одиницю нарізної зброї, 3 одиниці газової зброї).
В.о. начальника Хустського міськвідділу міліції Олександр Капцош каже, що громадяни, які мають незаконну зброю, боєприпаси чи вибухові матеріали, мають змогу добровільно здати їх до Хустського МВ УМВС, аби уникнути кримінальної відповідальності. При цьому саму зброю можна законно зареєструвати.
Разом з тим нагадуємо, що за незаконне зберігання, носіння, перевезення та використання вогнепальної, холодної, травматичної та газової зброї, набоїв чи інших вибухових матеріалів громадяни несуть відповідальність, що передбачена Адміністративним та Кримінальним кодексами України.

Інформація Хустського МВ УМВС

По дорозі на заробітки закарпатці побилися

big-be27b90093ec494da5b3eaeb89f28537

По дорозі на заробітки закарпатці побилися

Нещодавно дорогою до Волинської області між двома краянами-заробітчанами виник конфлікт. Від завданих тілесних ушкоджень мешканець села Кошелево, що на Хустщині опинився в лікарні. Стосунки закарпатці з’ясовували за допомогою кулаків. Наразі Хустська міліція розслідує інцидент.
-У мікроавтобусі між чоловіками виникла сварка, яка згодом перейшла в бійку. У результаті «з’ясовування стосунків» 40-річний чоловік відчув, що йому погано та вирішив повернутися додому. Вдома звернувся до лікарів, які під час медичного обстеження виявили в нього численні тілесні ушкодження. Відомості про дану подію слідчим внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розслідування триває, – каже речниця Хустського УМВС Агнеса Куртяк.
На жаль, наші краяни нерідко потрапляють у халепу під час сезонних робіт за межами області. Часом бувають кумедні ситуації, а часом навіть дуже плачевні. Проте не маючи можливості реального працевлаштування вдома, наша область лідирує по кількості заробітчан у всій державі.