Хустянин повівся на смс про виграш автомобіля

article148

Хустянин повівся на смс про виграш автомобіля

Довірливий житель м.Хуст переказав невідомому пройдисвітублизько 6000 гривень буцімто на оформлення виграного автомобіля.
43-річному жителю Хуста зателефонував невідомий чоловік, який представився працівником однієї з автомобільних фірм та повідомив йому про виграш автомобіля. Аби оформити виграш, слід перерахувати на вказаний рахунок кошти в сумі 2250 гривень.
Коли кошти були відправлені, потерпілому на телефон прийшло ще одне повідомлення – що потрібно сплатити один відсоток від вартості авто. Довірливий чоловік і це виконав. Але коли «фірмач» сказав, що гроші на рахунок не прийшли і слід повторити переказ, потерпілий нарешті запідозрив біду й звернувся у міліцію.
Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронців становлюють особу шахрая, який «розвів» хустянина на гроші.
Т.в.о. начальника Хустської міліції Олександр Капцош каже, що громадяни повинні бути пильними:не довіряйте інформації, отриманій від незнайомців по мобільному телефону. Завжди перевіряйте подібну інформацію, ставте якомога більше запитань, запишіть дані особи, яка телефонує. Обов’язково зберігайте номертелефону, з якого вам телефонували, та одразу ж звертайтесь до правоохоронних органів.

ІнформаціяХустського МВ УМВС

Залишити коментар