Юна хустянка – призер «Інтелектуальних боїв-2015»

DSCF5599
Юна хустянка – призер «Інтелектуальних боїв-2015»

17 квітня на базі Ужгородського Національного університету проходила гра телевізійної програми- конкурсу «Інтелектуальні бої-2015». За звання кращого фізиказмагалися четверо школярів – переможців і призерів обласних олімпіад. Відрадно, що серед учасників у грі брала участь учениця 11 класу Хустської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Вікторія Власюк.

DSCF5611
Учасники, за умовами програми, змагалися у 5 конкурсах: «Представлення», «Бліц-тур», «Тема», «Спробуй запам’ятай» та «Ерудит». Оцінювало їхні здібності журі, до складу якого увійшли голова Закарпатської ОДА Василь Губаль, ректор УжНУ Володимир Смоланка, декан фізичного факультетуВолодимирЛазур, методист кабінету методики викладання природничо-математичних дисциплін ЗІППО Людмила Гайналій, а також перший заступник керівника однієї з політичних партій Денис Соболєв та спонсори. Ведучі програми, яку невдовзі покажуть на ЗОДТРК «Тиса-1», – Віолетта Цап і Тудор Кілару.

DSCF5616
Ініціатором телевізійної програми – конкурсу «Інтелектуальні бої-2015» став Ужгородський національний університет. Ідею підтримали голови Закарпатської ОДА та обласної ради, департамент освіти і науки Закарпатської ОДА, Закарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти та ЗОДТРК «Тиса-1».
Кращим фізиком за оцінками журі стала Андріана Олашин, друге і третє місця посіли Пинтя Валентин та Вікторія Власюк. Переможців та учасників «Інтелектуальних боїв-2015» нагороджено дипломами, книжками та цінними подарунками. Також вони матимуть переваги при вступі до УжНУ.

Залишити коментар