«Срібний Татош» запрошує друзів

татош

«Срібний Татош» запрошує друзів

У травні Закарпаття вже традиційно на кілька днів порине в атмосферу лицарських боїв, лучних турнірів, середньовічної поезії та польової кухні. Цьому неповторному дійству сприятиме міжнародний фестиваль середньовічної культури «Срібний Татош», який проходитиме 23-24 травня у Чинадієвському замку біля Мукачева!
Ви зможете побачити та приміряти справжні обладунки і зброю, перенестися у минуле – у світ легенд та лицарства. Також кожен учасник фестивалю зможе насолодитися насиченою концертною програмою та взяти участь у «ЛіТатоші», щоб відчути красу романтичної поезії. Дводенний захід відвідають вітчизняні й закордонні гурти, зокрема приїдуть гості із сусідньої Словаччини. Не проґавте можливості потрапити на ІV міжнародний фестиваль середньовічної культури «СРІБНИЙ ТАТОШ» і відчути його неповторну атмосферу! У межах табору діятиме середньовічний ярмарок, де можна буде придбати оригінальні сувеніри та проводитимуться різноманітні майстер-класи.

Проведіть травневі вихідні оригінально та яскраво!

Вартість квитків:
– 100грн. (дорослий) на 2 дні;
– 30грн. (дитячий від 7 до 15 років)
У дні фестивалю вартість денного квитка становитиме 80 грн. (дорослий) та 30 грн. (дитячий).
За квитками звертатися: 066 782 18 03 (Ужгород), 066 973 94 49 (Чинадієво) та 095 935 31 11 (Мукачево)
ПРАВО НА БЕЗКОШТОВНИЙ ВХІД МАЮТЬ:
– учасники АТО;
– родичі загиблих учасників АТО;
– діти до 7 років;
– інваліди І та ІІ груп
Слідкуйте за нашими новинами у мережі facebook.com: Silver Tatosh Fest та vk.com: СРІБНИЙ ТАТОШ

Прес-служба ГО «Закарпатська громада»

У Хусті правоохоронці розкрили крадіжку у школі

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У Хусті правоохоронці розкрили крадіжку у школі

Із приміщення школи невідомі особи винесли ноутбук, проектор та гроші. Вже через два дні правоохоронці знайшли причетних осіб до крадіжки в навчальному закладі.
28 квітня 2015року директор однієї із шкіл міста Хуст повідомила правоохоронців про крадіжку, яка сталася вночі у школі. На місце події виїхали члени слідчо – оперативної групи та працівники сектору карного розшуку. Правоохоронці встановили, що із школи невідомі особи викрали ноутбук бувший у використанні, проектор та гроші більше семи тисяч гривень. Сума матеріального збитку, яку нанесли невідомі особи школі становить близько 20 000гривень.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів та під керівництвом в.о.заступника начальника Володимира Щадей працівниками сектору карного розшуку було встановлено осіб причетних до злочину. Ними виявились 18-на місцева жителька та 17-річний місцевий житель, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.
Дівчина у скоєнні даного злочину признала свою вину, а щодо її напарника, то правоохоронці продовжують вживати заходів на встановлення його місцезнаходження.
Дану подію, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Інформація Хустського МВ УМВС