У Хусті правоохоронці розкрили крадіжку у школі

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У Хусті правоохоронці розкрили крадіжку у школі

Із приміщення школи невідомі особи винесли ноутбук, проектор та гроші. Вже через два дні правоохоронці знайшли причетних осіб до крадіжки в навчальному закладі.
28 квітня 2015року директор однієї із шкіл міста Хуст повідомила правоохоронців про крадіжку, яка сталася вночі у школі. На місце події виїхали члени слідчо – оперативної групи та працівники сектору карного розшуку. Правоохоронці встановили, що із школи невідомі особи викрали ноутбук бувший у використанні, проектор та гроші більше семи тисяч гривень. Сума матеріального збитку, яку нанесли невідомі особи школі становить близько 20 000гривень.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів та під керівництвом в.о.заступника начальника Володимира Щадей працівниками сектору карного розшуку було встановлено осіб причетних до злочину. Ними виявились 18-на місцева жителька та 17-річний місцевий житель, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.
Дівчина у скоєнні даного злочину признала свою вину, а щодо її напарника, то правоохоронці продовжують вживати заходів на встановлення його місцезнаходження.
Дану подію, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Інформація Хустського МВ УМВС

Залишити коментар