До Дня захисту дітей на закарпатців чекає велосвято

velo

До Дня захисту дітей на закарпатців чекає велосвято

1 червня в Мукачеві на площі миру, поблизу ратуші пройде вело свято приурочене до дня захисту дітей.
У програмі заходу цікаві конкурси, презентація спортивних вело секцій, показові виступи спортсменів та масовий вело-заїзд (до участі у вело-заїзді допускаються діти віком від 10 років з батьками). Початок конкурсної програми та реєстрація для участі у вело-заїзді о 15.00, старт вело-заїзду в 16.00. Маршрут заїзду: старт – пл. Миру – вул. Миру – вул. Стуса – вул. Садова – вул. Університетська – вул. Росвигівська – вул. Г. Петрова – вул. Лінтура – вул. Щепкіна – віл Ужгородська – вул. К. Беляєва – фініш – пл. Миру (біля Драмтеатру).
Організатори заходу ГО «Молодіжні Ініціативи Закарпаття», Рада спортивних товариств м. Мукачева, відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Мукачівської міської ради, та вело-клуб «Велобайк Мукачево».
Під час заходу, діти зможуть пройти навчання у вело школі. Де розкажуть про правила дорожнього руху, техніку безпеки їзди на велосипеді, ознайомлять з будовою двоколісного друга, навчать правильно з ним доглядати, а також опанувати навики надання першої медичної допомоги при падіннях та найрозповсюдженіших травмах велосипедистів.
Також на учасників чекають цікаві змагання, вікторина з призами. А найстарший та наймолодший учасник, власник найоригінальнішого велосипеда та костюма будуть відзначені пам’ятними подарунками.
До участі в змаганнях та вело-заїзді допускаються учасники на будь-яких велосипедах, технічний стан яких відповідає загальноприйнятим нормам. Обов’язково мати з собою захисні шоломи.
Висловлюємо подяку за підтримку в організації депутату обласної ради Андрію Балозі.
Запрошуємо прийняти участь!

Залишити коментар