Студентська ліга КВН розважала хустян

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Студентська ліга КВН розважала хустян

У рамках святкування 925-ї річниці Дня міста Хуст днями в концертній залі Хустського районного будинку культури пройшло свято гумору – студентська ліга КВН.
Темою конкурсу веселих та кмітливих було гасло: «Хуст в будні та свята». Для участі в боротьбі за звання кращої команди заявку подали студенти трьох навчальних закладів міста: «Інь-Янь» медичного коледжу «Монада» (капітан Оксана Ількова), Карпатського інституту підприємництва «Бригада в кліточку» (капітан Марія Бринзяник) та Закарпатського лісотехнічного коледжу «На тверезу голову» (капітан Андрій Король). Конкурс почався з привітання команд, далі продовжився розминкою. Чудову підготовку показали учасники під час домашнього завдання.
У перерві гри присутніх у залі чудовими піснями розважали юні виконавці Олександра Лаврюк та Василь Бабич.
Тут було все: впевненість у собі, відчуття сцени, хороший вокал, неординарний підхід до гумору, згуртованість. Молодь добре підготувалася до інтелектуально-гумористичного поєдинку і дарувала присутнім у залі щирі посмішки та хороший настрій. Запекла боротьба тривала до самого кінця гри. Всі учасники щосили боролися за звання кращих і показали хороший рівень підготовки.
Тож, в результаті, перше місце зайняла команда «Бригада в кліточку» Карпатського інституту підприємництва (капітан Марія Бринзяник), друге місце виборола команда «На тверезу голову» Закарпатського лісотехнічного коледжу (капітан Андрій Король), а третє – у команди «Інь-Янь» з Медичного коледжу «Монада» (капітан Оксана Ількова).
Всі команди отримали від голови журі, керуючого справами Хустської міської ради Василя Сабадоша, кубок і почесні грамоти.

Начальник управління культури, молоді і спорту
Володимир Власюк

Залишити коментар