У Хусті жінка викинула новонародженого сина у смітник

У Хусті жінка викинула новонародженого сина у смітник

zakarpattya20100402235751Мертве немовля чоловічої статі знайшли в поліетиленовому кульку на сміттєзвалищі в с.Іза Хустського району. Під час судово-медичного розтину тіла стало відомо, що немовля пішло з життя не з власної волі.

До міліції звернувся 20-річний хустянин з повідомленням про те, що на сміттєзвалищі в селі Іза він знайшов мертве немовля. Разом із начальником міліції Хуста Василем Турдаєм на місце події виїхала слідчо-оперативна група та оперативники сектору карного розшуку.

Чоловік розповів міліціонерам, що пішов на сміттєзвалище збирати металобрухт, коли раптом побачив поліетиленовий пакет, в якому знаходився труп новонародженої дитини чоловічої статі. З місця злочину міліціонери вилучили речові докази.

Під час проведення судово-медичного розтину тіла дитини було виявлено тяжкі тілесні ушкодження, несумісні з життям. Тобто немовля вбили! Наразі міліціонери шукають матір-вбивцю рідної кровинки.

Начальник міліції Хуста Василь Турдай каже, що дану подію за ст.115 ч.2 п.2 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України слідчим внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років, або довічне позбавленням волі.

Шановні громадяни! Особливо жителі вулиць Конституції, Ужгородської Набережної та прилеглих вулиць м.Хуст. За словами свідка, тіло вбитого немовляти знаходилось у сміттєвому баку з 21 по 24 січня ц.р. Якщо ви бачили на місці пригоди підозрілих осіб, або вам відома інформація про жінку, яка могла скоїти даний злочин, просимо вас негайно звернутися до міськвідділу міліції Хуста, або за тел. 4-35-55, 102, 0673127960 та 0685076172. Конфіденційність за надану інформацію гарантуємо.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС