У Хусті відкрився новий магазин для школярів

image4

У Хусті відкрився новий магазин для школярів

7 серпня в Хусті відбулося відкриття магазину шкільного приладдя «Гуртовня. Іграшки та канцтовари». Асортимент крамниці нараховує більше двох тисяч найменувань учнівських товарів. Це як зошити, ручки, щоденники, так і ранці та речі для дитячого дозвілля.

image2– На сьогодні канцелярські товари можна сміливо віднести до предметів першої необхідності для учнів та офісних співробітників. Адже в побуті нас оточує маса речей, якими користуємося щодня: ручки, зошити, блокноти, папір, олівці, лінійки, папки, – розповідає власниця магазину-гуртівні Анастасія Кордош. – Асортимент ми підбирали, враховуючи потреби кожного члена сім’ї, але все ж більш акцентуємо увагу на дітях. Цікавинкою в нас будуть постійні розіграші подарунків. Зокрема в день відкриття кожен, хто придбає товар на суму більш, ніж 50 гривень, отримує споживацьку карточку для знижок на 5%. Також у нас буде багато акцій. У лотерею розігруватимуться ранці, а 20 вересня для тих, хто зробить покупку на більш ніж 500 гривень, випаде нагода виграти велосипед.

image3

З нагоди свята, власниця та персонал крамниці запропонували гостям цікаву розважальну програму, на діток чекали як солодкі подарунки, так і безліч приємних несподіванок, святкові знижки на товари, щирі посмішки і різнобарвні повітряні кульки.

Завітати у «Гуртовню. Іграшки та канцтовари» можна за адресою: м. Хуст, вул. Духновича, 3-А (біля «Городка»).

image

Залишити коментар