Спізніле каяття хустського злодія

krime20

Спізніле каяття хустського злодія

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння чоловік у вечірній час напав та пограбував дівчину, яка після роботи поверталася додому.
Святий вечір жителька міста Хуст запам’ятає надовго. Адже повертаючись додому у вечірній час до неї пристав невідомий чоловік. Так, як на вулиці нікого не було чоловік повалив дівчину на землю та почав душити. Дівчина як могла, так сильно кричала про допомогу, але її ніхто не чув. Під час сутички, у неї з рук випав мобільний телефон, який невідомий схопив та втік у бік центра міста.
Прийшовши додому, дівчина про прикритий випадок розповіла матері та повідомила в міліцію. Прибувши на місце події члени слідчо-оперативної групи зробили огляд місця події та опитали, і саму потерпілу.
Для розкриття цього злочину були задіяні оперуповноважені сектору карного розшуку Руслан Дудаш та Павло Густей.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів міліціонери знайшли і самого «колядника». Ним виявився непрацюючий житель одного із сіл Хустського району, який в різдвяну ніч будучи напідпитку без діла тинявся нічним містом.
Вже під час розмови з правоохоронцями чоловік зрозумів, що накоїв дурниць. Він зізнався, після того як протверезів побачив у себе чужий телефон і тільки пам’ятав, що він кудись втікав. Чоловік вирішив повернути телефон, залишивши його в одному із торгівельних закладів міста та зателефонував дівчині, повідомивши її про те, звідки може забрати свій телефон. Але зустрітися із самою дівчиною не схотів,мабуть йому стало соромно за прикрий випадок.
Дану подію слідчим за ст.186 «Грабіж» Кримінального Кодексу України, було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкція цієї статті передбачає – покарання штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років – коментує начальник міліції Василь Турдай.

Агнеса Куртяк
Хустський МВ УМВС

Залишити коментар