Антикорупційний сервіс Державної фіскальної служби «Пульс»

V_3_PULSE_2013_board_2.75x5.75_OUTLINES777

Антикорупційний сервіс Державної фіскальної служби «Пульс»

До уваги платників податків! Хустська ОДПІ нагадує про функціонування інформаційно-довідкового сервісу «Пульс».
Гаряча телефонна лінія (044) 284-00-07 діє для протидії негативним тенденціям у відносинах між громадянами, суб’єктами господарювання та працівниками Державної фіскальної служби.
Скориставшись сервісом, платники податків мають можливість повідомити про помічені неправомірні дії чи бездіяльність працівників ДФС, факти корупції, неякісне обслуговування, некоректне ставлення, умисно створені податківцями перешкоди у веденні господарської діяльності.
У разі звернення платнику необхідно назвати своє прізвище, ім’я, по батькові (або посаду, назву суб’єкта господарювання), місце проживання (адресу юридичної особи) та обов’язково зазначити назву органу ДФС , з яким пов’язана подія, прізвище, ім’я та по батькові працівника, в роботі якого помічено протиправні або корупційні дії, суть проблеми.
Для всіх охочих висловити свою думку чи знайти відповідь на суперечливі питання, повідомляємо, що інформаційно-довідковий сервіс «Пульс» працює цілодобово: у робочий час інформацію приймають фахівці ДФС, у неробочий час – інтерактивний автовідповідач.

Хустська ОДПІ

Залишити коментар