У Хустському Правому Секторі змінилося керівництво

1d7dRgpTgJw

У Хустському Правому Секторі змінилося керівництво

Про це розповів перший помічник керівника Роберт Маслей. Тож очільником Хустського осередку ПС став Сергій Деяк, а зміни викликані необхідністю більш дієво долучатися до процесів, що відбуваються як в державі, так і вдома, у рідному населеному пункті.
-Наш осередок включає крім міста над Тисою, Хустський, Тячівський, Виноградівський та Іршавський райони. Люди, які прийшли на заміну старому керівництву, готові брати активну участь у життєдіяльності краю, – зазначив пан Роберт. – Частково наші хлопці відправлятимуться в зону АТО, а частково займатимуться вдома просвітницькою роботою серед краян, при цьому хтось із керівництва чи заступників завжди знаходитиметься в Хусті. Це може бути або керівник, або я, або другий заступник. Плануємо працювати з молоддю. Приймати до своїх лав добровольців. Хоча, зазначу, що серед охочих поповнити наші ряди є навіть 60-річні.
Наразі головною задачею хустських правосекторівців є налагодження роботи з громадськістю, тактичні навчання добровольців з метою підвищення обороноздатності області та участь у різноманітних акціях.
-Бійці ДУК ПС, пропонують для молодих свідомих краян цікаві навчальні програми та лекції, зокрема – курси військово-медичної і тактичної підготовки, туристичні подорожі, вишколи в літніх таборах, зустрічі з провідником Дмитром Ярошем, командирами підрозділів ДУК та ідеологами «Правого сектору», – каже Роберт Маслей.
– Те, якою буде наша країна завтра, що ми залишимо по собі нащадкам, – залежить конкретно від кожного з нас. Тому не можна займати пасивну позицію очікування, – переконаний пан Роберт – Кувати майбутнє ми повинні власними діями… тепер і невідкладно. До перемоги маємо йти разом!

Залишити коментар