БойкоFest» запрошує друзів

11703199_491555284327382_4004795008841776073_n

БойкоFest» запрошує друзів

З 5 по 10 серпня до Міжнародного Конгресу Бойків в селі Явора, Турківського району, Львівської області відбудеться масштабний фестиваль БойкоFest. Організатори запевняють, що це фестиваль в європейському розумінні для тих, хто хоче забути всі свої справи, роботу, будні, приїхати з дітьми та родиною й, що важливо, насичено й економно провести тиждень з легкістю та драйвом. На території фестивалю діятимуть аніматори, розкладеться парк-атракціонів, водні гірки та інші забави для дітей за помірною ціною. Поки діти бавитимуться на різноманітних іграх, їхні батьки зможуть повноцінно відпочити єднанаючись з природою та музикою.
Територія проведення БойкоFest – це природній амфітеатр, сцена розміщуватиметься в долині, тому звук рівномірно розходитиметься по горах, які її оточуюють.
Так, як фестиваль є послідовником Бойківських фестин і приурочений до Міжнародного Конгресу Бойків, то тут можна буде зустріти гостей з багатьох країн світу – Британії, Канади, Польщі, США, Австралії тощо.
Також на фестивалі просто неба проходитиме виставка художників Закарпаття та Львівщини, де кожний охочий зможе придбати картину, намальовану майстром. Частина коштів буде передана на потреби АТО. Також ви зможете поласувати традиційними бойківськими стравами та стати свідками масштабного вогняного шоу. Вхід на територію фестивалю безкоштовний.
Співорганізатори фестивалю МО «Бойківщина XXI століття», ГО «Закарпастька громада» та ГО «ЗО МГО «Сокіл» підготували для вас багато несподіванок та подарунків.
За програмою фестивалю ви можете слідкувати у спільноті Facebook та у Vk.

Прес-служба ГО «Закарпатська громада»

Залишити коментар