На Житомирщині житель Хустщини купив авто з підозрілими документами

На Житомирщині житель Хустщини купив авто з підозрілими документами

Під час реєстрування автомобіля працівники центру з надання послуг м.Хуст та Хустського району при УДАІ УМВС виявили автомобіль із сумнівними документами.
Під час перегляду сайту «Авто-ріо»25-й житель Хустщини шукав для себе автомобіль. Під час пошуку чоловік знайшов автомобіль марки «Шкода» за 8900доларів США, саме ціна за автомобіль і звабила молодика. Разом з батьком він поїхав у Житомирську область, де і придбав даний автомобіль.
Чоловік вирішив автомобіль поставити на облік у центрі з надання послуг м.Хуст та Хустського району при УДАІ УМВС України в Закарпатській області. Під час огляду та перевірки автомобіля документи у працівників центру викликали сумнів у їх достовірності.
Даний факт правопорушення внесено до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Проводиться перевірка, а автомобіль поміщений на арештмайданчик.

В.о.начальника хустського міськвідділу міліції Володимир Щадей коментує – це болюче питання , для водіїв, особливо тих, які купують автомобіль на автобазарі чи за оголошенням в Інтернеті. Коли купуєте автомобіль, доцільно пройти його експертизу. За законом саме власник є відповідальним за справжність ідентифікаційних номерів машини записам у реєстраційних документах.

Інформація Хустського МВ УМВС

Залишити коментар