«День ветерана ОВС відзначили у хустській міліції»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«День ветерана ОВС відзначили у хустській міліції»

День ветеранів ОВС не випадково збігається з колишнім Днем радянської міліції. Адже левова частка тих вибілених сивиною чоловіків, котрих сьогодні вшановують у всіх куточках нашої держави, починали свій міліцейський шлях саме за часів СРСР. І саме сьогоднішні заслужені ветерани два десятиліття тому стали кістяком правоохоронних органів молодої незалежної України.

В цей день , для «найстарших» правоохоронців працівники кадрового сектору провели екскурсію по міськвідділу міліції. Майже кожний ветеран в службових кабінетах згадав про своє міліцейське минуле, а вже у актовому залі ветеранів міліції за вагомий внесок у боротьбу зі злочинністю, відвагу та самовідданість проявлену за роки служби в органах внутрішніх справ нагородили грамотами та ветеранів – інвалідів навідали дома.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Людей, які працювали в міліції, видно і на інших роботах. Про всіх наших пенсіонерів відгукуються як про найдисциплінованіших працівників. Діти, онуки багатьох наших ветеранів також обрали своєю – професію міліціонера. І у нас вже є цілі династії» – розповів голова ветеранської організації Степан Попович.

Учасники торжества під час зустрічі згадали про своє міліцейське життя-буття. Вони були безмежно раді, бачити один одного, і їм було про що поговорити. Начальник міліції Василь Турдай від усієї душі подякував ветеранам за те, що вони своєю професійною діяльністю збудували базу і стали прикладом для майбутнього покоління працівників міліції.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Багато золотих сторінок написано вашим трудом, вашими подвигами у історії хустської міліції, починаючи з героїв Великої Вітчизняної війни та ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Сьогодні можу сказати, що ми вдячні вам за те, що ви не дивлячись ні на що, являєтеся золотим фондом нашої міліції. Ваш життєвий та професійний  досвід потрібний завжди – відмітив начальник міліції Василь Турдай.

 

Агнеса Куртяк

Хустський мВ УМВС

Залишити коментар